Enzo Detailing - colantari si detailing auto Ilfov

Folii auto

...
Folie de protectie PPF

Majoritatea clientilor doresc sa isi pastreze masina impecabila pe o durata mai indelungata de timp, iar acestia aleg sa o protejeze cu acest material transparent datorita faptului ca aceasta folie nu doar ca protejeaza masina de pietricele, excremente de pasari, rasina copacilor sau sarea imprastiata de catre autoritati in sezonul rece, dar si ofera un luciu extraordinar deoarece aceasta elimina o parte din coaja de portocala din lacul masinii.

Folia are efect de autoregenerare pentru zgarieturi medii/fine iar in caz de zgarieturi mai adanci in urma unei acrosari in trafic sau in parcare, aceasta poate fi schimbata doar pe elementul afectat iar vopseaua va ramane intacta.

...
Folie de protectie solara pentru geamuri

Folia auto pentru geamuri autorizata RAR este arhicunoscuta pentru faptul ca schimba look-ul masinii facand geamurile fumurii, dar exista avantaje mai importante ce merita a fi mentionate:

  • Reducerea razelor UV cu pana la 99% - probabil cel mai important factor al unei folii auto deoarece expunerea indelungata la raze UV creste riscul de cancer de piele.
  • Reducerea transferului de caldura din exterior catre interior – O folie fara protectie termica nu va reduce transferul de caldura pe timp de vara, ba chiar il va majora daca folia este foarte fumurie.
  • Protejarea interiorului masinii – O folie cu un grad de transparenta redus inseamna o vizibilitate redusa din exterior catre interiorul masinii, acest fapt reducand semnificativ sansele ca o persoana sa atenteze la bunurile de valoare din interiorul masinii.
  • Intimitate – Ca si in cazul interior, o vizibilitate redusa catre interior creste intimitatea persoanelor din autovehicul.

...
Folie de protectie pentru faruri si stopuri

Folia de protectie pentru faruri si stopuri este identica cu cea pentru caroserie, aceasta avand avantajele de a proteja farurile impotriva pietricelelor, exfolierii lacului sau ingalbenirea acestora. Aceasta exista in varianta transparenta dar si in variante fumurii cu diferite grade de transparenta.

...
Folie de protectie transparenta pentru parbriz

Folia de protectie transparenta pentru parbriz este o folie dedicata ce se aplica pe exteriorul parbrizului pentru a-l proteja de pietricele sau grindina, fara a mai exista riscul ca parbrizul sa se ciobeasca si necesitatea de a fi inlocuit.

Categorii
Date de contact
0764611019; 0734584930
Sos. Oltenitei, nr. 23, Popesti-Leordeni, , judetul Ilfov
Distribuie