ELEGANCE OPTIC

LENTILE DE CONTACT

...
LENTILE DE CONTACT

COMANDA ACUM LENTILE DE CONTACT BAUSCH & LOMB LA DESCRIERE ROG SPECIFICATI ADRESA COMPLETA LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI LIVRARE IN MAXIM 5 ZILE LUCRATOARE PLATE SE FACE RAMBURS DESCRIERE PRODUS : Material : hidrogel (Polymacon) Continut de apa : 38,60% Transmisibilitatea oxigenului Dk/t : 14 Raza de curbura : 8.7 mm Diametru : 14 mm Mod de purtare : port de zi (30 purtari in 3 luni) Lentilele de contact cosmetice Bausch & Lomb SofLens® Natural Colors iti schimba in mod natural culoarea ochilor, indiferent de ocazie sau de starea ta de spirit. Aceste lentile sunt realizate dintr-un material rezistent la depunerile proteice, cu un sistem avansat si exclusiv de imprimare, proiectat cu un inel limbic, pentru a asigura o culoare naturala, in 9 nuante extraordinare, special pentru ochii inchisi la culoare. Aceste lentile sunt disponibile si in varianta cu dioptrii.

...
SOLUTII RENU

COMANDA ACUM SOLUTII RENU PENTRU INTRETINEREA LENTILELOR DE CONTACT 120 ML LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI LA DESCRIERE ROG SPECIFICATI ADRESA COMPLETA LIVRARE IN MAXIM 5 ZILE LUCRATOARE PLATE SE FACE RAMBURS DESCRIERE PRODUS : ReNu MultiPlus® este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore – si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.Solutia ReNu MultiPlus contine Hydranate®, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de solutie – ReNu MultiPlus.Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie. Diversele solutii pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.

...
INTRETINEREA LENTILELOR DE CONTACT

INTRETINEREA LENTILELOR DE CONTACT Aplicarea lentilelor pe ochi 1. Este indicat sa clatesti fiecare lentila cu putina solutie ReNu MultiPlus� Multi-Purpose inainte de aplicare 2. Pune o lentila pe varful degetului doi (index) de la mana cu care esti obisnuit sa scrii. Asigura-te ca lentila este in pozitie corecta (marginile acesteia trebuie sa stea in sus, sa nu fie lasate). 3. Priveste drept inainte. Trage in jos de marginea pleoapei inferioare cu degetul trei de la aceeasi mana. 4. Trage in sus de pleoapa superioara cu degetul doi (index) de la cealalta mana si priveste in sus. 5. Aplica usor lentila in partea de jos, pe zona alba a ochiului. 6. Retrage degetul si da drumul pe rand pleoapelor. 7. Priveste in jos si inchide apoi ochii pentru putin timp. Lentila se va aseza si centra singura. 8. Repeta procedeul si pentru cealalta lentila. Scoaterea lentilelor de pe ochi 1. Poti folosi o solutie oculara lubrifianta cum ar fi ReNu MultiPlus Lubricating and Rewetting Drops chiar inainte de scoaterea lentilelor. Cate o picatura aplicata in fiecare ochi te va ajuta sa scoti mai usor lentilele. 2. Priveste in sus si trage usor de marginea pleoapei inferioare cu degetul trei de la mana cu care esti obisnuit sa scrii. 3. Pune degetul doi (index) de la aceeasi mana pe marginea inferioara a lentilei si trage lentila pe zona alba a ochiului. 4. Apuca usor lentila intre degetul mare si index si scoate-o de pe ochi. 5. Repeta procedeul si pentru cealalta lentila. 6. Daca marginile lentilei se lipesc, pune lentila respectiva in palma, aplica putina solutie si freaca usor lentila pana se desfac marginile acesteia. Aceste sfaturi te vor ajuta, insa trebuie intotdeuna sa urmezi recomandarile specialistului tau oftalmolog