ECDL Romania

ECDL pentru Organizatii

...
ECDL pentru Organizatii

O organizatie nu mai poate fi competitiva acum fara a investi în tehnologie, iar computerul a devenit un instrument indispensabil pentru foarte multi angajati din cadrul unei companii. 

Utilizarea eficienta a acestui instrument este esentiala pentru a creste productivitatea companiei si a maximiza profiturile.

Pentru o institutie publica sau pentru o companie care doreste ca angajatii sai sa fie mai performanti si mai eficienti, ECDL reprezinta o investitie bine facuta si fiabila: 

- Angajatii calificati permit organizatiilor sa utilizeze tehnologia mai eficace, conducând astfel la dezvoltarea productivitatii si competitivitatii si asigurând atingerea mai eficienta a obiectivelor operationale.

- Fara un obiectiv concret, perioadele de formare profesionala pot fi definite astfel: absenta angajatului, o vacanta costisitoare, un stagiu de multe ori neplacut sau steril, un certificat de multe ori inutil a carui eficienta este de multe ori greu de evaluat.

- Un certificat ECDL si eficienta sa sunt usor de evaluat, iar costul ECDL este neglijabil în comparatie cu structurile informatice utilizate.

- Atât potentialii angajati, cât si cei deja existenti pot dovedi - având Permisul ECDL - ca au cunostinte de operare pe computer. În plus, având angajati posesori ai certificatului, exista garantia ca vor fi reduse pierderile de timp datorate lacunelor de cunostinte în domeniu si a operarii ineficiente a computerelor.

- Cu ECDL angajatii dumneavoastra sunt mai multumiti de rezultatele muncii lor, veti constata scaderea cheltuielilor si a numarului de apeluri pentru asistenta, cresterea productivitatii, a responsabilitatii.

- Calitatea si timpul necesar întocmirii documentelor sunt sensibil îmbunatatite.

- Numeroase studii si marturii ale utilizatorilor atesta cresterea satisfactiei si eficientei angajatilor companiilor în utilizarea computerelor, dupa obtinerea Permisului ECDL.

Categorii
Date de contact
0213169922
Bd. Dacia, nr. 56, Corp A, etaj 2, Sector 2, Bucuresti
Distribuie