Kadrax Intermed - rafturi profesionale

CABINETE PENTRU SCULE

...
CABINET PENTRU SCULE FLEXI

Principala calitate a dulapului pentru scule Flexi este posibilitatea configurarii înaltimii sertarelor în functie de necesarul de spatiu.
Gama de dimensiuni pentru sertare este calculata in functie de modulul standard de 17 mm, pe care il folosesc cei mai mari producatori din Europa. Sertarele suporta o sarcina de pâna la 80 kg si pot fi scoase 100%.
Optional cabinetul poate fi dotat cu sistem anti-rasturnare care blocheaza deschiderea simultana a mai multor sertare.
Sistemul de închidere centralizata permite încuierea tuturor compartimentelor cu o singura miscare de cheie.
Alte optiuni includ montarea unui cadru cu roti, a unui blat de lemn sau metalic si compartimentarea sertarelor cu ajutorul unor divizori metalici longitudinali sau transversali, ori prin folosirea unor casete din material plastic

...
CARUCIOARE PENTRU ATELIER COURIER

Modelele "Courier" pastreaza posibilitatile de configurare si compartimentare ale sertarelor specifice gamei de cabinete pentru scule PRETI.
Fiind proiectate pentru mobilitate, carucioarele cu roti sunt ideale în situatiile în care este necesara deservirea mai multor posturi de lucru si transportul unor obiecte sau unelte.
Cabinetul ruleaza pe doua roti fixe si doua roti pivotante dintre care una cu frâna.
Portanta maxima a sertarelor este de 80 kg.
Include închiderea centralizata fiind posibila adaugarea sistemului anti rasturnare care blocheaza deschiderea simultana a sertarelor.
Rotile cu care este echipat au un diametru de 125 mm.
Modelul se livreaza montat

...
CABINET PENTRU SCULE SHIFT

Modelul "Shift" pastreaza posibilitatile de configurare si compartimentare ale sertarelor specifice gamei de cabinete pentru scule PRETI. Fiind proiectate pentru mobilitate, cabinetele cu roti sunt ideale în situatiile în care este necesara deservirea mai multor posturi de lucru si transportul unor obiecte sau unelte.
Cabinetul ruleaza pe doua roti fixe si doua roti pivotante dintre care una cu frâna.
Portanta maxima a sertarelor este de 45 kg.
Suprafata de depozitare din partea superioara a celor sapte sertare este acoperita cu un covor din cauciuc cu striatii.
Sertarele au o lungime de 578 mm si latimea de 408 mm
Rotile cu care este echipat au un diametru de 125 mm
Include sistemul de închidere centralizata fiind posibila adaugarea sistemului anti-rasturnare care blocheaza deschiderea simultana a sertarelor.
Modelul se livreaza montat.