DIALUST 2000, panouri sandwich si confectii metalice Ilfov

Panouri termoizolante

...
PANOURI INDUSTRIALE

Panou poliuteran prindere ascunsa DESCRIERE: Panouri termoizolante cu spuma poliuretanica utilizate atât la cladirile industriale noi cât si la renovarea celor existente. 

Panou cu prindere ascunsa cu spuma poliuretanica, ce confera o estetica deosebita cladirilor, eliminand urmele de compresiune ale suruburilor de fixare. Sunt utilizate la exterior atat la cladirile industriale noicat si la reabilitarea celor existente, inclusivpentru compartimentari interioare. Se produc intr-o gama variata de culori RAL.

  • Grosimi disponibile: 50, 60, 80, 100 si 120 mm
  • Latimea utila: 1000 mm
  • Lungimea: la cererea clientului, restrictionata de mijlocul de transport
  • Stoc permanent, inclusiv suruburi autoforante pentru fixare la culoarea panoului si saibe de etansare.
  • Vezi fisa tehnica

Panou poliuteran fixare vizibila DESCRIERE: Panouri pentru utilizarea în cladiri industriale si comerciale, camere frigorifice cu temperaturi pozitive, si compartimentari, în general. 

Sunt utilizate pentru compartimentari interioare sau la exterior. Se produc intr-o gama variata de culori RAL, inclusiv imitatie de caramida, lemn, piatra sau tapet.

Panourile cu grosimile de  30, 40, 50, 60, 80, 100 si 120 mm se livreaza la lungimea de 13.5 m sau pot fi debitate la indicatiile clientului din aceasta lungime.

  • Grosimi disponibile: 30, 40, 50, 60, 80, 100 si 120 mm
  • Latimea utila: 1000 mm
  • Lungimea: la cererea clientului, restrictionata de mijlocul de transport
  • Stoc permanent, inclusiv suruburi autoforante pentru fixare la culoarea panoului si saibe de etansare.
  • Vezi fisa tehnica

PANOURI ACOPERISPanou acoperis 5 cute DESCRIERE: Panou acoperis 5 cute DIALUST, ofera o izolatie perfecta (impotriva transferului de energie intre interior si exterior) 

Panoul de acoperis cu spuma poliuretanica cu 5 cute este un produs de baza in domeniul constructiilor industriale. Avantajele acestui panou sunt autoportanta, termoizolatia, hidroizolatia si durabilitatea. Contine sistem de prindere saiba (calota-calareti).

Panoul este profilat la partea superioara (5 cute H 38 mm situate la 250 mm distanta una fata de alta). Stoc permanent, inclusiv calote si suruburi autoforante pentru fixare la culoarea panoului si saibe de etansare.

Tabla de pe cele doua fete:Exterior – tabla de otel galvanizata la cald si vopsita în camp electrostatic.Interior – tabla de otel, fibra de sticla, carton bituminat, aluminiu. Domeniu de utilizare: -40/+70°C. Panta acoperisului: min. 7%.Prindere cu suruburi autoperforante, cu saibe si garnituri de etansare, calote.IN STOC – panourile cu grosimea de 30 mm si 40 mm la 13.5 m lungime, culoare RAL9002.

  • Grosimi disponibile:30, 40, 50, 60, 80 si 100 mm
  • Izolatia: spuma poliuretanica cu densitate medie de 42 kg/m3
  • Latimea utila: 1000 mm
  • Lungimea: conform cerintelor clientului, restrictionata de mijlocul de transport.

Panou acoperis Dialust G9 DESCRIERE: Panou realizat pentru garantarea izolatiei fonice si eliminarea condensului, cu rezistenta la grindina fiind un perfect înlocuitor a tablei cutate.

...
PANOURI FRIGORIFICE

Panou frigorific cu fixare vizibila DESCRIERE: Panou frigorific cu fixare vizibila destinat încaperilor cu temperatura negativa. DIALFREDDO reprezinta o gama de panouri destinate spatiilor frigorifice industriale.

Categorii
Date de contact
0213510002
Str. Gara Pasarea, nr. 10, Pantelimon, judetul Ilfov
Distribuie