Avocat Diaconu Diana Camelia - Bucuresti

Servicii

...
Servicii

Echipa noastra este formata din avocati ce ofera servicii juridice in cele mai diverse domenii si subdomenii ale dreptului.

Recuperari creante
Cabinetul este specializat in servicii de colectare de creante, atat pe plan national, cat si pe plan international, unde isi desfasoara cu succes activitatea de recuperare debite.
Consultanta Juridica
Avocat Diaconu va ofera consultanta in ceea ce priveste interpretarea si aplicarea corecta a dispozitiilor legislative in orice domeniu de activitate si in solutionarea problemelor de natura juridica in cazul contactelor comerciale romane sau internationale.
Redactare acte juridice, contracte
Va ajutam in redactarea de acte juridice, statute ale asociatiilor si fundatiilor, acte constitutive, acte aditionale, contracte de asociere in participatiune, antrepriza si subantrepriza, de mandat, de comodat, de inchiriere, vanzare, cumparare bunuri, etc.

Asistenta si reprezentanta juridica
Suntem alaturi de Dvs. in fata tuturor Instantelor de judecata (Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie), in fata Instantelor de judecata Arbitrale din tara si din strainatate, inclusiv CEDO (Curtea Europeana a Drepturilor Omului) sau alte lucrari determinate.
Lichidare voluntara, judiciara
Te ajutam sa-ti inchizi afacearea in cel mai simplu mod, fara batai de cap; ne ocupam de toate formalitatile in acest proces.
Infiintari, dizolvari, fuziuni, divizari
Orientarea catre client si experienta ne recomanda in societati comerciale, asociatii, fundatii, cluburi, puncte de lucru, filiale si sucursale.