Happy Smile-cabinet stomatologic-Otopeni

Urgente stomatologice

...
Urgente stomatologice

Pentru urgente puteti suna la 0752 / 102 523. Daca te confrunti cu o durere dentara severa, ai nevoie de un dentist specializat in urgente care sa te ajute sa rezolvi problema definitiv. Dentistul de garda poate vindeca dureri, o fata umflata sau hemoragie provocata de o extractie a unui dinte.Stim ca urgentele dentare apar la cele mai nepotrivite ore din noapte si zi. Dentistii cred ca dintii cei mai buni sunt cei naturali, asa ca ei se asigura si fac tot posibilul ca tu sa nu pierzi nici unul. Obturatia de canal este unul din tratamentele care permit pastrarea dintelui. Alta alternativa ar fi doar extractia dintelui.

Un dinte natural pastrat ajuta ca dintii ceilalti sa stea perfect aliniati si previne gingivita si problemele maxilarului. Cand ai nevoie de obturatie de canal?

Pulpa dintelui poate fi afectata de cariile adanci sau de fisurile dintelui. Bacteriile intra in dinte si pulpa se infecteaza. In acest caz dintele devine dureros. Alteori pulpa se infecteaza, moare, dar nu provoaca dureri. Dentistul tau poate observa: schimbari in coloratura dintelui, schimbari ale gingiilor sau alte schimbari ale dintelui revelate de radiografie. Uneori este nevoie de multa munca, iar dentistul iti poate spune uitandu-se pe radiografie daca pulpa dintelui tau va putea fi salvata. In toate aceste cazuri obturatia de canal usureaza sau inlatura simptomele si salveaza dintele.

Lucruri de luat in considerere Obturatia de canal poate fi facuta pe parcursul unei singure consultatii sau poate consuma mai multe vizite la dentist. Depinde de complexitatea canalului si de gradul de degradare a pulpei. Uneori, daca infectia s-a intins de la dinte la os (abcesul), interventia este iminenta. Dupa o obturatie de canal dintele va arata si va functiona cat mai natural posibil. In functie de indicatia de tratament pe care o are dintele tratat pe canal,poate fi reconstituit printr-o plomba sau ,daca distructia dentara este mare,poate necesita acoperirea cu o coroana dentara.

Categorii
Date de contact
0752102523; 0744314763
Str. Aviator Adrian Iovan, nr. 5, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie