Decorio Plus - Garduri,solutii de imprejmuire Ilfov

Organizare Santier

...
Scari Metalice

Scari si Pasarele Temporare

Scarile si pasarelele sporesc mobilitatea drastic in cadrul unui santier. Acestea pot fi configurate impreuna cu alte accesorii pentru o multitudine de aplicari. De la urcarea unui deal, trecerea peste o conducta sau facilitarea accesului catre containerele cu birourile mobile de pe santier. Aceste scari pot fi comandate pe numeroase dimensiuni, inclinari si numar de trepte. Iar treptele au o suprafata ce previn alunecarile. De mentionat este ca se pot combina 2 scari una in continuarea celeilalte fara risc de colapsare al scarilor.

...
Gard Mobil Santier

RT38 Euro – Panou de gard santier

Cel mai rezistent panou de santier din oferta noastra. Rama cu colturi indoite face imposibila desprinderea panoului din cauza ruperii sudurii, iar panoul se bucura de o rezisenta structurala mult imbunatatita.

...
Porti Santier

Poarta Culisanta Mobila

Poarta mobila culisanta pe sina. Este ideala pentru orice santier prin care se deplaseaza multe autovehicule, marele sau avantaj fata de o poarta batanta mobila fiind ca nu mai ramane aripa portii pe afara cu riscul de a fi lovita. Se pot monta 2 porti fata in fata pentru o deschidere de 7 m.

Montajul este facil si rapid, iar poarta vine cu placa metalica ce poate fi ancorata in beton sau in pamant pentru siguranta.

Categorii
Date de contact
0735178513; 0212693470; 0212693471
Str. Linia Teilor, Nr. 48, Caciulati, judetul Ilfov
Distribuie