Dax Tenis Club - Cursuri de tenis Bucuresti

Servicii tenis

...
Racordare Si Customizare Rachete Tenis

Racheta de tenis trebuie reracordata la un anumit interval de timp pentru a obtine cea mai buna performanta pe teren. 

Manopera racordare racheta de tenis 15 lei.

Optional, contra sumei suplimentare de 5 lei,  se poate imprima si logo-ul rachetei sau al racordajului pe suprafata de joc cu ajutorul unor markere si sabloane speciale.

Masina de racordat folosita este electronica,model de top, de ultima generatie cu o precizie perfecta ( de ex. 24.2 kg tensiune), la cerere poate fi verificata tenisunea prin diverse metode de care dispunem in locatia noastra.

In ceea ce priveste racordajul folosit, puteti alege din gama variata pe care o avem pe stoc la preturi foarte bune sau puteti veni cu racordajul propriu.

Pentru sfaturi utile in alegerea racordajului potrivit, a tensiunii sau a oricarei altei informatii ce tine de racordarea rachetei de tenis va rugam sa contactati antrenorul coordonator  – Adrian Dancescu – 0758255285.

Recomandarile Dax Tenis Club privind alegerea racordajului:

Racordaj monofilament poliester: Wilson Revolve Spin, Baboalt Rpm Blast, Babolat Pro Hurricane Tour, Dunlop Black Widow, Head Hawk, Head Sonic Pro, Head Lynx, Kirschbaum Pro Line II, gama Luxilon in special Alu Power, Solinco Hyper G, Solinco Revolution, Solinco Tour Bite, Tecnifibre Black Code, Volkl Cyclone Tour, Yonex Poly Tour

Racordaj multifilament: Babolat X-CEL FRENCH OPEN, Tecnfibre HDX Tour, Tecnifibre NRG2, Head Rip Control,  Tecnifibre X-ONE BiPhase, Wilson Sensation, Babolat Addiction

Mat natural: Babolat VS TOUCH NATURAL GUT , LUXILON NATURAL GUT, Wilson Natural Gut

Util:

Racordajele de tenis sintetice s-au imbunatatit considerabil in ultimii 20 de ani asadar se gasesc putine racordaje cu adevarat proaste, dar cum fiecare jucator are anumite nevoi si preferinte, Dax Tenis Club va va ofera mai jos cateva informatii folositoare in alegerea racordajului potrivit:

 

...
Inchiriere Echipament Tenis

Clubul ofera gratuit rachete de tenis de top si mingi clientilor sai , fie ca inchiriaza terenul pentru joc de agrement, fie ca urmeaza cursurile cu antrenor atat pentru adulti cat si pentru copii.Inchiriere echipament tenis profesionist, rachete si mingi de tenis
Dax Tenis Club Drumul Taberei – inchiriere echipament tenis profesionist, echipament de calitate Wilson, Babolat, Head, rachete de tenismingi de tenis atat pentru adulti, cat si pentru copii.

...
Cursuri De Tenis - Scoli Gradinite, After-School-Uri, Before-School-Uri

Dax Tenis Club vine in intampinarea dumneavoastra oferind copiilor posibilitatea practicarii unui sport elitist si complex: tenisul de camp. Promovarea tenisului in aria activitatilor sportive optionale ale scolilor, gradinitelor, after-school-urilor si before school-urilor reprezinta un beneficiu atat in imaginea institutiei dumneavoastra, cat si in dezvoltarea armonioasa, fizica si mentala a copiilor din colectivitate.

 

De ce Dax Tenis Club:

  • Avem capacitatea de a lucra cu un numar mare de copii, in mod calitativ, cu mai multi antrenori, pe mai multe terenuri simultan, cursantii fiind impartiti pe criterii de varsta, nivel de pregatire si conditie fizica; echipa de antrenori Dax Tenis Club organizeaza activitatea pe ateliere de lucru si ii ajuta pe copii sa progreseze intr-un mod distractiv si relaxant.
    • Ne desfasuram activitatea intr-un club de tenis modern, situat in plina zona verde, ferit de traficul masinilor si zgomotul acestora, in imediata apropiere a Parcului Moghioros, Drumul Taberei.
    • Principala activitate a clubului este scoala de tenis pentru copii.
    • Avem un program special de initiere si instruire a copiilor care este realizat de antrenori cu experienta in lucrul cu copiii, certificati FRT si PTR, unii dintre ei cotati ATP.
    • Insusirea cunostintelor de atitudine, disciplina, antrenament tehnic de fond, tactica de joc, miscare “in teren” sunt realizate utilizand tehnici moderne psihoeducationale. Prin joc copiii sunt initiati, formati si antrenati. Activitatile se desfasoara in aer liber in sezonul cald si pe teren acoperit in sezonul rece in conditii foarte bune de lumina si temperatura.
    • Programul cuprinde la finalul fiecarui modul activitati competitionale periodice, cu recompensarea si premierea invingatorilor.
    • Baza materiala de ultima generatie este atent selectionata pentru copii (fileu de mini-tenis, rachete cu greutate redusa, mingi usoare de burete conform conceptului “play and stay”, linii de demarcare a terenurilor de mini-tenis, scarite, jaloane, cos-tinta).
    • Terenurile sunt personalizate desfasurarii lectiilor pentru copii.
    • Clubul ofera numeroase facilitati : vestiare moderne cu dusuri, terasa, kids-bar.

...
Inchiriere Teren Tenis Drumul Taberei, Militari, Sector 6

Clubul dispune de 3 terenuri de tenis construite la standarde internationale atat din perspectiva dimensiunilor cat si a substraturilor ce le alcatuiesc. Terenurile sunt iluminate, accesibile 17h/zi iar pe perioada rece sunt acoperite cu balon presostatic, fapt ce permite continuitatea jocului pe toata durata anului.

Personalul clubului intretine permanent terenurile pentru a oferi o suprafata perfect plana de joc, fapt ce favorizeaza o saritura uniforma a mingiei si alunecari „spectaculoase„.

*clientii beneficiaza gratuit, pe durata jocului, de rachete si mingi in limita numarului de care dispune clubul

Facilitatile clubului:  locuri de parcare in fata locatiei, toalete si vestiare moderne, terasa si sport bar.

...
Tenis de camp pentru copii

Copilul are nevoie înca de la o vârsta frageda de miscare si o forma de relaxare pe care o poate gasi într-un sport. Tenisul de camp pentru copii, este un sport complex, ce poate contribui la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a celor mici, atât din punct de vedere fizic, cât si mental.

Copiii care practica acest sport vor fi mai disciplinati si mai organizati, acestia isi vor stabili un program si se vor tine de acesta, isi vor asuma atat responsabilitati, cat si esecuri. Copiii vor invata sa lucreze in echipa, sa isi respecte colegii de echipa, dar si sa isi depaseasca in mod constant propriile limite, muncind in cadrul fiecarui antrenament pentru a fi mai bun si a obtine rezultate mai bune.

Tenis de camp

Tenisul de camp pentru copii ii ajuta pe acestia sa aiba un comportament fair-play atat pe teren cat si in afara lui. II ajuta sa dezvolte o atentie deosebita, fiind necesar sa urmaresti mingea in permanenta si sa o centrezi in racheta in momentul loviturii. Copiii, in practicarea tenisului de camp, au nevoie de concentrare buna pe durata jocului.

Pe de alta parte, exercitiul sustinut, in aer liber, contribuie intr-o foarte mare masura la dezvoltarea conditiei fizice, a sistemului muscular si respirator.

Partea fizica in tenisul de camp pentru copii este lucrata din plin prin sprinturi pe distante scurte si lungi, aplecari, torsionari, fandari, sarituri, toate elementele corpului conlucreaza ca sa ajungi la locul potrivit, in pozitia potrivita, cu incarcarea potrivita, in final sa executi o lovitura puternica, bine plasata si corecta din punct de vedere tehnica.

Tenisul de camp pentru copii poate fi completat in weekend cu o intalnire pe teren cu parintii, unde pot concura, pot invata unul de la altul, pot povesti elemente noi reusite, pe scurt un moment de apropiere copil – parinte.

...
Cursuri De Tenis Adulti Bucurest

Cursul pentru adulti presupune invatarea principiilor tehnice de baza ale fiecarei lovituri, incepand cu lovitura de dreapta, lovitura de rever si serviciul si continuand la un nivel mai avansat cu sliceul si voleul. Cursantilor li se vor face precizari tactice, cele pe care sunt capabili sa le puna in practica, in functie de nivelul de joc. Vor fi familiarizati cu miscarea specifica in teren, pozitionarea fata de minge dar si “stiinta pasilor”.

Dax Tenis Club vrea ca, dupa invatare, amatorii sa aiba acces la un nou mod de a face miscare, de a pierde din greutate printr-un joc spectaculos care pe langa extenuarea fizica ii va provoca si din punct de vedere mental. Acestia, in timp, daca si-au atins scopul – nivelul de joc dorit – vor putea renunta la antrenor si il vor putea inlocui cu prieteni pe care sa ii provoace la un schimb de mingi simplu sau la un meci.

Le recomandam celor care au obiective mai inalte si vor sa ajunga la un nivel de joc mai bun sa mixeze partidele cu prietenii, cu antrenamentele private. Mai multe ore petrecute pe terenul de tenis, impreuna cu sfaturile pretioase ale antrenorului va vor ajuta sa progresati intr-un ritm mult mai rapid. In spirit competitional, in lipsa de parteneri de nivel apropiat, in completare sau pur si simplu daca vreti sa va evaluati progresul, exista optiunea participarii la turneele de amatori, la nivelul potrivit, cum ar fi BCR TENIS PARTENER SAU COMPETITII SPORTIVE.

Dax Tenis Club va va ajuta sa atingeti un nivel bun de joc si unde e cazul sa urcati spre nivelele elitiste ale acestor turnee.

*in cadrul cursurilor pentru adulti rachetele si mingile sunt oferite gratuit de catre club

Categorii
Date de contact
0729060303; 0758255285
Aleea Dumbravita, nr. 2, Sector 6,
Distribuie