Das Auto Garage - service auto Bucuresti

Vopsitorie auto

...
Servicii vopsitorie auto

Servicii profesionale de vopsitorie auto. Retusuri, polish auto, vopsit complet, cosmetizare auto. Utilizam cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsitorie auto.

Operatiuni de vopsitorie auto: - uscarea chitului si fullerului cu ajutorul lampilor cu infrarosii; - filtrarea aerului uscat utilizat in cabina de vopsit; - izolarea integrala a autovehiculului in timpul derularii procesului de vopsire, indiferent de numarul elementelor vopsite;

Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea procesului de vopsire. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller.

Atelierul este dotat cu trei standuri (Standox, Spies Hecker, Du Pont) de preparare a vopselurilor pe baza de apa, toti specialistii nostri in vopsit detinand atestate de calificare de la furnizorii de mai sus. Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.

Avantaje: - uscare rapida si in profunzime; - evitarea depunerii de impuritati si/sau particule de apa pe suprafetele vopsite;

Categorii
Date de contact
0314362723; 0747028153; 0723295370
Str. Baia de Arama , nr. 1, Sector 2,
Distribuie