Premium Credit Consulting consultanta financiar-bancara Bucuresti

Credite Persoane fizice

...
Credit de nevoi personale

Fiecare avem planuri si pasiuni in viata. Pentru unii este vorba despre amenajarea caminului, pentru altii, despre o masina noua sau o vacanta in jurul lumii. Sau chiar despre toate acestea la un loc!

Credem ca fiecare plan, idee sau viziune merita o solutie viabila. Si un partener care sa creada in tine. De aceea, am pregatit creditul potrivit pentru orice plan ai avea. Bucura-te de momentele speciale din viata ta!

  • Credite la un act distantaPentru creditele noastre fara ipoteca beneficiezi de credit fara adeverinta de salariu si fara factura de utilitati.
  • Preaprobare pe locPrimesti preaprobarea creditului pe loc, pe baza informatiilor declarate.

...
Credit ipotecar

Cu creditul ipotecar iti largesti orizontul de cautari si te poti orienta catre o casa mai mare – poate cu gradina – la care tot visezi de ceva vreme.

Daca ai gasit un teren, o casa sau un apartament care sunt finalizate sau inca in constructie si vrei sa iei un credit pentru achizitionarea acestuia, atunci iti trebuie un credit ipotecar. Acesta se diferentiaza de creditul imobiliar prin faptul ca cel ipotecar poate fi accesat si atunci cand imobilul nu este inca dat in folosinta. Ipoteca in cazul unui credit ipotecar va fi pusa pe proprietatea ce urmeaza sa fie achizitionata cu ajutorul creditului.

Cum obtii creditul? Contacteaza-ne

Apesi pe butonul Vreau credit, completezi formularul si ne trimiti datele tale. Vei fi contactat si vei putea stabili o intalnire cu un consultant.

Vii la sediul nostruConsultantaAprobare

...
Prima casa

A venit momentul sa te muti de la parinti? Prima casa este optiunea potrivita pentru tine!

Ai pus deja ochii pe un apartament? Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca noua ta locuinta!

Daca locuinta e finalizata sau se afla in diferite faze de finalizare, construita in baza autorizatiilor de constructie eliberate inainte de 22.02.2010, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine e de 57.000 euro in echivalent lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie a locuintei*.

Daca locuinta e noua sau aflata in constructie in baza autorizatiilor de constructie eliberate dupa data de 22.02.2010, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 66.500 euro in echivalentul in lei, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din pretul de achizitie a locuintei*. *Avansul acopera diferenta dintre pretul de achizitie rezultat din antecontractul de vanzare-cumparare si finantarea garantata. Daca vrei sa iti construiesti locuinta visurilor tale, atunci valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine este de 71.250 euro, iar avansul minim pe care trebuie sa-l depui este de 5% din valoarea costului de construire a locuintei**. **Avansul acopera diferenta dintre costul de construire a locuintei rezultat din devizul estimativ de construire si finantarea garantata.

...
Refinantare

Creditul de refinanţare îţi permite gruparea unuia sau a mai multor credite pe care le ai la mai multe bănci,indiferent de monedă sau dacă au fost contractate pe numele tău sau al soţului/soţiei.

  • Avantaje
  • Caracteristici
  • Dobanda si comisioane

Fara avans;

Fara comision de analiza dosar;

Perioada de gratie de pana la 12 luni;

Posibilitatea refinantarii integrale a creditelor aflate in derulare, cat si suplimentarea sumei acordate;

Banca ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului;

Posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking precum si Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);

La calculul venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare, ale familiei;

...
Carduri

A venit momentul sa-ti iei cardul care ti se potriveste:

  • Tranzactii prin telefon
  • Plata facturilor
  • Reduceri la comercianti parteneri
  • Rate fara dobanda
  • Limite de tranzactii generoase
  • Asigurare de calatorie
  • Si multe altele…

Categorii
Date de contact
0772164061
Sos. Virtutii, nr. 7, Sector 6,
Distribuie