Cooking Studio - Cursuri si Workshop-uri de gatit, Bucuresti

Cursuri de gatit

...
Curs Bucatar Autorizat

Acest curs este recomandat celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniul HoReCa sau pasionatilor peste masura… Cursul de bucatar imbina cu succes traditia si inovatia, pasiunea si profesionalismul in bucatarie. De la antreu la sufleu, de la orez la fonduri glace, de la paste la peste, de la fripturi la garnituri, de la pate-uri la mousse-uri, de la supe si ciorbe ademenitoare, la dressing-uri si fructe de marearta culinara nu va mai avea secrete pentru tine!

Invata limba internationala a gastronomiei, depaseste “barierele” din bucatarie si invata sa gatesti cu incredere, experimentand si folosindu-ti toate simturile.

Urmand cursul de bucatar, vei capata atat indemanarea, cat si capacitatea de a prepara mancaruri creative, care incanta simturile si aduc bucurie.

Arta culinara inseamna gust si culoare, miros si savoare, traditie si inovatie, instinct si amprenta personala. In plus, la cursul de bucatar, vei deprinde secretele industriei HORECA, care este modul de organizare in bucataria unui restaurant, care sunt etapele si procesele tehnologice din spate, care sunt problemele intalnite in domeniu, dar si cum poti eficientiza fluxul de lucru pentru un “service” rapid.

Metode si tipuri de taieri? Nici o problema! Julienne, Brunoise, Cuburi mici/medii/mari, Allumette, Baton, Chiffonade, Oblique, Julienne fin, Brunoise Fin… la acest curs le vei invata pe toate!

...
Curs Cooking Hobby

Cursul de Gatit | Cooking HOBBY | organizat de Atelierele ILBAH este provocarea noastra pentru tine! Imbunatateste-ti tehnicile in bucatarie si impresioneaza-ti prietenii si familia cu o gama larga de preparate din bucataria internationala!

Acest curs este recomandat celor care gatesc din pasiune si isi propune sa genereze in primul rand satisfactie personala si o modalitate excelenta de petrecere a timpul liber.

Porneste alaturi de Chefi Profesionisti intr-o calatorie a gusturilor, a simturilor si a traditiilor, unde reusitele culinare se vor impleti armonios cu pasiunea pentru gastronomie… Invata tehnici speciale care vor transforma orice incercare culinara intr-un succes! Vei calatori, prin intermediul simturilor, in cele mai indepartate colturi ale pamantului, vei descoperi traditii, dar vei invata si cele mai noi tehnici si cuceriri ale bucatariei moderne!

“Gusta” o adevarata experienta de cunoastere si autocunoastere, ce te va ajuta sa iti dezvolti tehnicile de gatit si sa iti conturezi stilul propriu. Keep Calm and Let’s Start Cooking!

Categorii
Date de contact
0767880961
Str. Radu Calomfirescu, Nr. 13, (in cadrul Atelierele ILBAH), sector 3
Distribuie