Contessina - Dans sportiv Bucuresti

Cursuri de dans adulti

Flamenco
Flamenco este un gen muzical care a aparut si s-a dezvoltat în Spania, preponderent în regiunea Andaluzia. Acest gen e caracterizat de o ritmicitate pronuntata, fiind folosite castaniete, si adesea cântecele flamenco sunt însotite de dansul omonim. Desi regiunea de origine a flamenco-ului este considerata Andaluzia, regiunile Extremadura si Murcia au contribuit la dezvoltarea câtorva forme muzicale. Radacinile flamenco nu sunt cunoscute cu precizie, însa ades..
Latino si de Societate
Dansurile latino exprima forta, si cel mai important, sentiment. O alta carasteristica ce diferentiaza dansurile latino de alte stiluri de dans este miscarea soldurilor care acompaniaza pasii. Examplele de dansuri de societate latino includ Cha Cha, Samba, Rumba, Paso Doble si Jive. Iar clasicul vals aduce rafinament oricui stapaneste miscarile. Invata cu profestorii Contessina Dance Studio...
Populare
Dansurile populare romanesti sunt pline de culoare si bucurie. Sunt manifestatia veseliei si aduc un sentiment de apartenta fata de cultura si traditia romaneasca din Maramures, Banat, Transilvania, Muntenia, Moldova sau Dobrogea.  Fie ca vorbim de hore si sarbe in toate formele lor sau ca iubim dansurile specifice din anumite zone, fiecare dintre dansurile populare romanesti este frumos si distractiv in aceeasi masura.  Poti face senzatie la orice eveniment sau doar sa ai satisfacti..
Tango Argentinian
Tango-ul argentinian este un gen de dans aparut la finalul secolului a 19-lea in suburbiile din Buenos Aires si Montevideo.  A crescut treptat in popularitate la nivel international si i-au fost adaugate si elemente moderne. In esenta, tango-ul argentinian este o “plimbare” cu partenerul/partenera si cu muzica iar sincronizarea cu emotia si viteza dansului este esentiala. Un bun dansator este acela care transmite muzica prin miscare catre partener, practic conducand pe tot parc..
Salsa
Salsa reprezinta un stil de muzica si dans ce îsi are originile în America de Sud si Insulele Caraibe (ex. Bermuda, Bahamas, Cuba, Haiti, Republica Dominicana, Jamaica, Puerto Rico, etc), dar care s-a dezvoltat în toata lumea în diferite variante ce au dus la crearea altor stiluri asemanatoare. Este cea mai populara variatie a unui dans latino si s-a dezvoltat rapid într-un fenomen international.Tehnic, se danseaza în 8 timpi, însa practic se calca doar ..