Ungureanu Liliana, Expert contabil Bucuresti

Contabilitate

...
Contabilitate de gestiune

Asiguram calculatia costurilor prin unul din cele trei procedee: pe produs, procedee de repartizare a cheltuielilor, respectiv procedee de separare a cheltuielilor în variabile si fixe, furnizam rapoarte interne pentru managementul companiei, solutii pentru optimizarea costurilor, etc.

...
Analiza financiara

Asiguram o analiza a situatiei financiara a firmei. Acest lucru presupune interpretarea principalilor indicatori economico-financiari: indicatorii de lichiditate, indicatorii de solvabilitate, gradul de indatorare etc.

...
Inregistrarea in contabilitate a tuturor operatiunilor

Inregistram in contabilitate toate operatiunile derulate de catre firma in mod cronologic si sistematic, respectiv operatiunile de vanzari, operatiunile de cumparari, amortizarile lunare, salariile, operatiunilor de casa si banca, etc.

...
Intocmirea si verificarea balantei

Asiguram intocmirea corecta a balantei contabile in vederea unei verificari a exactitatii inregistrarii operatiunilor economice in conturi.

...
Intocmire situatii financiare

Intocmim situatiile financiare anuale individuale si consolidate, in functie de marimea entitatii, dupa caz: bilant, contul de profit si pierdere, situatia fluxurilor de trezorerie, situatia modificarii capitalurilor proprii, notele explicative.

Categorii
Date de contact
0767736073
Aleea Somesul Cald, nr. 4, sector 4,
Distribuie