Confort System - Sisteme de umbrire Bucuresti

Pergole

...
Pergole retractabile aluminiu

Pergola Floper este o copertina retractabila care se deschide-inchide in cateva minute protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii.

Este usor de montat, putand acoperi spatiile diverse, dimensiuni sau forme. Creata special pentru cele patru anotimpuri are puterea de a va proteja 100% impotriva razelor solare, a zapezii si a ploii. Floperul poate fi montat in combinatie cu casetele de plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna .

Suprafata maxima acoperita este de 15M lungime cu o deschidere de 10M dintr-o singura bucata. Partile componente a sistemului se caracterizeaza prin coloanele, barile din aluminiu, partile de prindere din inox inoxidabil iar ca material folosim plastic apartinand corcernului PARADISE BLACK OUT 2,50M pe 680gr /mp cu certificate de garantie de la NAIZIL.

Trei inovatii fac ca acest sistem sa fie diferit:
Safety Box, cutie de protectie a motorului de actionare din inox. Creeaza un scut de protectie a motorului de actionare, ajutandu-l sa functioneze în conditii deosebit de grele.
Salvagoccia, sistem de protectie care reduce la minim trecerea nedorita a apei in situatii cu vant puternic, oferind cea mai buna protectie posibila.
Clic-system, sistem facil si util de asamblare, datorita arcurilor pliante cu care este dotat intre invelis si profile, in partea din spate si din fata.

...
Pergole retractabile falduri

Pergola retractabila cu material in falduri este un sistem de umbrire ideal ce poate fi montat pe propriul schelet de aluminiu sau pe o pergola de lemn deja existenta.

Materialul pergolei  este de cea mai buna calitate, se numeste Tempotest este impermeabil, tratat UV  avand  garantie  5 ani.

Gama variata de culori, actionarea pergolei se poate face manual cu snur sau electrica motor cu telecomanda.

Va oferim :

Consiliere in realizarea proiectului.

Masuratori, transport, montaj gratuit.

...
Pergole retractabile rulabile

Transforma terasa intr-o zona de living, un colt de gradina intr-un spatiu de relaxare, o zona in aer liber intr-un spatiu ce poate fi locuit pe tot parcursul anului.

            Pergolele sau copertinele pot fi personalizate pe dimensiunile necesare dumneavoastra oferind astfel un grad ridicat de flexibilitate in montare.

Un alt avantaj este protectia UV asigurata de pânza pergolei, realizata dintr-un material de înalta calitate în trei straturi.

Rularea pergolei se face prin actionarea manuala sau electrica, astfel reglând nivelul de umbra pe care îl doriti.

...
Pergole lemn

Pergola din lemn este extensia gradinii tale putand oferi umbra si un adapost  in aer liber. Gradinile care au un stil rustic sunt un cadru ideal pentru pergolele din lemn.

O pergola din lemn imbina farmecul natural si clasic al lemnului  cu designul elegant.

 Pergola poate fi personalizata cu acoperis retractabil din material textil sau rulouri verticale din folie transparenta.

Pergola este construita din:

–         grinzi lamelare (sau grinzi masive) executate la comanda

–          umiditate 12%

–          rideluite 4 fete

–          vopsite in 3 straturi

Va oferim consultanta in toate fazele proiectului, clientii nostri beneficiaza de masuratori, montaj gratuit. 

Trimite la noi o schita, desen, sau foto si vom transforma terasa ta  intr-o  camera de familie in aer liber pe care vecinii o vor admira iar familia te va iubi.