Conargo Constructii - Construcii civile si industriale, Bucuresti

Portofoliu

Complexul imobiliar din Str. Lotusulu
Complexul imobiliar din Str. Lotusului a fost dezvoltat de catre firma S.C. FRADIN IMOB S.R.L., iar firma S.C. CONARGO constructii S.R.L. a executat in totalitate acest complex compus din 45 de apartamente situate in doua imobile avand S+P+5 etaje, 2 scari, lifturi si apartamente penthouse. Structura constructiva a imobilelor a fost alcatuita din fundatii radier general, hidroizolata in sistem de cuva, structura de rezistenta fiind in sistem cadre din beton armat cu nucleu din diafragme unde au..
Ansamblului ICI - Bucuresti
Modernizarea cladirii corpului B, sectiunea 2, din cadrul Ansamblului ICI – Bucuresti si realizarea unui Centru de Date, prin consolidare imobil, creare de subsol si supraetajare S+P+1E+2E retras. Investitia consta in realizarea unui centru de date modern dotat cu toate spatiile necesare – camere tehnice (servere, UPS, TEG, arhiva electronica etc.), birouri administrative, sali de intalnire, sali de conferinte etc., pe locatia actualului corp B, sectiunea II, situat pe terenul intra..
Locuinta unifamiliala S+P+1E
Locuinta unifamiliala S+P+1E  Str. Cluj, Sat Pasarea, Comuna Branesti, jud. Ilfov. Imobilul “Locuinta unifamiliala S+P+1E” este o constructie de categoria C, clasa III de importanta, conform Normativului P100-1/2012. Acest imobil are un regim de inaltime S+P+1E avand h cornisa de 7,8 m cu suprafata subsol Sc=65 mp., parter Sc=384 mp si etaj 1 Sc=180 mp. Locuinta are subsol partial unde s-au realizat gospodaria de apa, spatii de depozitare, hol, casa scarii, subsol ce are ..
Showroom CASE Utilaje
Investitia consta in realizarea unui complex de expunere, combinat cu birouri aferente si atelier service pentru firma CASE UTILAJE CONSTRUCTII S.R.L., al carei principal obiect de activitate este comercializarea si oferirea de servicii de intretinere pentru utilaje de constructii. Astfel s-au realizat urmatoarele obiective: Corp A – Showroom si birouri, cladire realizata din beton armat mandit, avand o structura de rezistenta in sistem Dual (cadre B A si pereti structurali). Suprafata in..