Odin Store - Inchiriere echipamente curatenie, servicii curatenie

Inchiriere echipamente curatenie

...
Pachet curatire injectie / extractie: Basic

Pret: 195 RON

Aparat Karcher 4002

Este ideal pentru scoaterea petelor si împrospatarea tapiteriei (canapele, fotolii, scaune), mochetei, covorului, saltelelor, scaunelor auto. Manipularea este simpla si foarte comoda, putând fi transportat usor in interiorul casei.

Include gratuit 500 ml agent curatare (suficient pentru spalarea unei canapele cu 4 locuri sau a unui covor 18 m²). In functie de nevoile dumneavoastra, putem suplimenta contra cost necesarul de solutie (500 ml / 20 lei/).

*NU folositi alte substante pentru curatare peste pete (sau in amestec) decât cele indicate pentru aparatele injectie – extractie. Solutiile conventionale de curatat fac multa spuma, facând utilizarea aparatului imposibila si ducând la deteriorarea echipamentului (deoarece ajung pe caile de evacuare aer). 40

...
Pachet curatare injectie / extractie: Complet

Pret 395 RON

Aparat profesional Karcher Puzzi 10

Este indicat in special pentru curatarea eficienta si igienica a suprafetelor medii. Cu o presiune de pulverizare de 1 bar, aspiratoarele cu spalare asigura o curatare blânda si in profunzime a suprafetelor textile si rezultate impresionante, in special atunci când curatati covoare si tapiserii.

Este aparatul perfect pentru : covoare si mochete (suprafete mici spre medii), tapiterie si mobilier tapisat (canapele, fotolii, scaune), saltele, materiale textile, scaune auto, etc.

Include gratuit 500 ml agent curatare (suficient pentru spalarea unei canapele cu 4 locuri sau a unui covor 18 m²). In functie de nevoile dumneavoastra, putem suplimenta contra cost necesarul de solutie (500 Ron/ 20Ron).

*NU folositi alte substante pentru curatare peste pete (sau in amestec) decât cele indicate pentru aparatele injectie – extractie. Solutiile conventionale de curatat fac multa spuma, facând utilizarea aparatului imposibila si ducând la deteriorarea echipamentului (deoarece ajung pe caile de evacuare aer).

...
Pachet curatare injectie / extractie

Pret 495 RON

Aparat Profesional Bissel Big green

A fost conceput ca sa curete mai bine si sa usuce mai repede orice tip de mocheta sau covor. Periile rotative ofera o putere mai mare de curatare si ajuta la îndepartarea petelor sau mizeriei dificile.

Ofera o manevrabilitate maxima întrucât mânerul aparatului poate fi reglat la orice înaltime, astfel utilizarea acestuia este foarte confortabila iar timpul alocat curateniei mochetei dumneavoastra este minim, putând sa va bucurati de spatiul dumneavoastra in cca 1h întrucât asigura si foarte buna absorbtie, lasând suprafata aproape uscata.

Include gratuit 1000 ml agent curatare (suficient pentru spalarea unei mochete de cca 50 mp in functie de starea acesteia). In functie de nevoile dumneavoastra, putem suplimenta contra cost necesarul de solutie (500 ml/ 20 Ron).

*NU folositi alte substante pentru curatare peste pete (sau in amestec) decât cele indicate pentru aparatele injectie – extractie. Solutiile conventionale de curatat fac multa spuma, facând utilizarea aparatului imposibila si ducând la deteriorarea echipamentului (deoarece ajung pe caile de evacuare aer).

...
Pachet curatare abur

Pret 195 RON

Aparat Polti Vaporetto

Ideal pentru curatarea in profunzime, fara agenti chimici. Temperatura aburului permite uciderea germenilor, virusilor si a bacteriilor din mediul domestic, contribuind la obtinerea unui mediu de locuire mai sanatos.

Accesoriile incluse fac posibila curatarea unui numar mare de suprafete, de la pardoseli, la obiecte de baie, la covoare, la ferestre, la plite, la rosturile gresiei si faiantei, la canapele si saltele.

Include gratuit 1L apa distilata (pentru suprafete mari va rugam achizitionati dumneavoastra mai mult, o puteti face chiar si de la noi de pe site / neutilizarea apei distilate lasa pete si duce la deteriorarea echipamentului)

* consumabilele cum ar fi lavetele nu sunt incluse. 

...
Pachet curatare: Home complet

Pret 345 RON

Aparat Karcher 5100 + Polti Vaporetto:
Combinatia perfecta pentru casa ta: curatare si dezinfectare suprafete textile si ceramice, parchet si geamuri. Nu ezitati sa ne contactati!