ClassenUsi.ro - Magazin de usi de interior si parchet, Chitila / Ilfov

Servicii

...
Transport

Uita de dubite, taxiuri cu tarif la suprapret sau firme de transport de marfa. Te ajutam noi sa ajungi cu produsele la destinatie în deplina siguranta.

Daca ai cumparat din magazinul nostru, îti oferim TRANSPORT GRATUIT pe raza municipiului Bucuresti, indiferent în ce sector stai, la achizitionarea de produse de peste 1000 RON!
În cazul usilor metalice, transportul este GRATUIT daca achizitionati si montajul nostru.

...
Masuratori

Vrei sa cumperi niste usi, dar nu stii daca se vor potrivi? Vrei sa-ti montezi parchet laminat, dar nu esti sigur daca ti-au iesit bine masuratorile? Lasa-ne pe noi sa ne batem capul cu asta!

Echipa noastra se va deplasa la domiciliu, îti va face toate masuratorile si îti va spune de ce materiale ai nevoie si în ce cantitati. Taxa de 200 de lei pe care o vei plati pentru acest serviciu va fi apoi scazuta din pretul produselor, în momentul în care plasezi comanda cu montaj.

...
Montaj

Nu stam linistiti pâna ce nu vedem ca totul e la locul lui si ne asiguram ca se potriveste. De aceea, îti punem la dispozitie (contra cost) si serviciul de montaj al usilor de interior si metalice, efectuat de catre echipa noastra de profesionisti.

Si poti sa ai încredere ca esti pe mâini bune: dupa 8 ani de experienta si peste 28.000 de usi montate, mesterii nostri ar putea sa-si faca treaba si cu ochii închisi.

Categorii
Date de contact
0760272839
Sos. Banatului, Nr. 145, Chitila, judetul Ilfov
Distribuie