Decolandia - Pardoseli interioare si exterioare din lemn, Bucuresti

Parchet bambus densificat

...
Parchet bambus densificat mahon santos

Parchet de Bambus Densificat Culoare Mahon Santos, Sistem Click Cod: MSW-CF 910x112x14 Clasa de calitate: A - Cea mai inalta Dimensiuni: 910 x 112 x 14 mm Recomandari: Sistemul Click de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul. Este un sistem nou pentru parchetul masiv. Culoarea mahon da incaperii noblete si in combinatie cu alte elemente de design poate fi alegerea perfecta pentru interiorul dumneavoastra

...
Parchet bambus densificat cafeniu

Parchet de Bambus Densificat Culoare Cafeniu, Sistem Click Cod: CSW-CF 910x112x14 Clasa de calitate: A - Cea mai inalta Dimensiuni: 910 x 112 x 14 mm Recomandari: Sistemul Click de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul. Este un sistem nou pentru parchetul masiv. Acest parchet, prin textura sa nu seamana cu lemnul clasic de bambus. Nu se vad nodurile de bambus. Este un parchet extrem de dur, fiind adesea folosit si in spatii publice cu trafic intens. Are un aspect deosebit de atragator, varianta cafeniu fiind obtinuta prin tratamentul termic al lemnului. Parchetul de bambus densificat cafeniu este preferat pentru incaperi mai spatioase, care sunt si bine luminate.

...
Parchet bambus densificat culoare natural

Parchet de Bambus Densificat Culoare Natural, Sistem Click Cod: NSW-CF 910x112x14 Clasa de calitate: A - Cea mai inalta Dimensiuni: 910 x 112 x 14 mm Recomandari: Sistemul Click de prindere a parchetului face montajul acestuia foarte usor, nemaifiind necesar adezivul. Este un sistem nou pentru parchetul masiv. Pentru acolo unde doriti o luminozitate amplificata a incaperii, dar si o rezistenta foarte mare la trafic, parchetul de bambus densificat culoare natural este solutia perfecta. Nervurile acestuia sunt deosebit de atractive, neavand totusi un desen uniform cum este cazul parchetului de bambus clasic. La acesta practic nu apar nodurile de bambus. Totodata culoarea este foarte usor de intretinut.