Dr. Constantin Condrea - Chirurg Primar

Chirurgia estetica a fetei

...
Chirurgia estetica a barbiei

Mentonul sau barbia reprezinta un element important al fizionomiei fetei, iar chirurgia estetica a acestuia corecteaza atat mentonul fugit cat si mentonul proeminent. Operatia se desfasoara dupa finalizarea cresterii osoase, adica dupa 18 ani. Interventia poate fi efectuata atat izolat cat si asociata unei alte operatii, de exemplu rinoplastia - in cadrul unei profiloplastii.

...
Chirurgia estetica a nasului - Rinoplastia

Cuprinde corectarea formei nasului atat la femei cat si la barbati, operatie ce poate fi desfasurata la sfarsitul perioadei de crestere osoasa (dupa 18 ani). Analiza preoperatorie permite stabilirea posibilitatilor chirurgicale, care sunt functie de morfologia nazala si de calitatea tesuturilor piele - cartilaj.

...
Chirurgia estetica a pleoapelor

Principiul blefaroplastiei estetice - corijeaza efectele imbatranirii (riduri, pungi, ptoza, adica pleoapele cazute) si se realizeaza fie singur, fie in combinatie cu alte interventii estetice: lifting frontal, lifting cervico - facial, lifting temporal sau peeling

...
Chirurgia urechilor decolate

Aceasta interventie chirurgicala vizeaza corectarea a doua mari malformatii asociate frecvent urechilor decolate: hipertrofia cartilajului care proiecteaza si decoleaza pavilionul urechii; defecte de plicaturare si absenta reliefului unui cartilaj. Operatia se adreseaza in egala masura copiilor, femeilor si barbatilor.

...
Corectia ridurilor

Peelingul este un tratament chimic direct, aplicat la nivelul pielii ridate, ce are ca efect recapatarea tonusului muscular si disparitia ridurilor. In functie de profunzimea acestora se pot utiliza diferite produse: Peelingul cu rezorcina cu efect moderat, folosit atat ca tratament preventiv cat si curativ. Poate fi frecvent repetat si nu prezinta nici un inconvenient. In momentul de fata, Peelingul intermediar cu acid ticloracetic este cel mai utilizat, cu rezultate foarte bune si inconveniente minore.

...
CHIRURGIA sanilor - HIPOPLAZIA MAMARA

Operatia de augmentare (marire) permite modificarea volumului sanilor insuficient maturati, si se realizeaza prin introducerea unei proteze mamare. Hipoplazia poate exista fie izolat, fie asociata unei ptoze mamare care va fi corijata in acelasi timp chirurgical. Varsta recomandata pentru data interventiei trebuie sa fie peste 18 ani.