CGA Infrastructure - Constructii si mentenanta cladiri, Bucuresti

Facility management

...
Servicii de Curatenie

CGA Infrastructure va ofera o paleta larga de servicii de curatenie la standarde inalte de calitate. Echipamentele de ultima generatie, solutiile cele mai performante si instruirea riguroasa a personalului sunt ingredientele de baza, indispensabile serviciilor noastre.

Serviciul de curatenie se refera la curatarea interioara a diferitelor tipuri de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite, hale industriale, diverse spatii de depozitare si productie. De la curatenia generala pana la preluarea intregului spatiu/cladire incluzand toate tipurile de curatenie noi suntem avizati sa va oferim o gama larga de solutii profesionale.

  • Curatarea si indepartarea depunerilor de pe geamuri;
  • Curatare grinzi de sustinere;
  • Curatare tubulatura aerisire cat si tubulatura evacuare;
  • Aprovizionarea cu consumabile la cerere, alimentarea cosurilor de gunoi;
  • Maturat si spalat mecanic cu masina automata de spalat si uscat pardoseli dure;
  • Aspirare si curatare zone inalte (structuri metalice, curatare pereti cortina);
  • Curatarea teraselor, garajelor si subsolurilor;
  • Curatare spatii exterioare (fatada magazin inclusiv parcari auto);
  • Aerisirea si odorizarea incaperilor; (cladiri de birouri; administrative)
  • Indepartarea prafului din locurile greu accesibile;
  • Curatarea sistemelor de aer conditionat;
  • Stergerea de praf a tevilor si a caloriferelor;
  • Curatarea prizelor, a intrerupatoarelor si a corpurilor de iluminat;

  Solutii Curatenie Industriala

In cazul serviciilor de curatenie industriala, unde procesele tehnologice necesita un alt flux si alte consideratii misiunea noastra va fi sa schimbam aceasta perceptie prin efortul depus. Avem curajul sa garantam ca nu va fi nevoie sa verificati in urma noastra pentru a va asigura de calitatea servicilor oferite.Recomandam interventii zilnice pentru intretinerea curateniei si efectuarea curateniei generale periodic cu dezinfectarea echipamentelor de lucru. Aceasta intretinere a curateniei contribuie si are ca obiectiv principal pastrarea unei stari de bine a angajatilor.Nu conteaza cat de dificile sau marunte sunt sarcinile pentru care ne angajati, noi vom realiza un program adaptat orelor de lucru si cerintelor dvs.

...
Intretinere spatii verzi

Pentru a mentine sau modifica spatiile verzi in functie de preferintele cele mai exigente puteti apela cu incredere la serviciile noastre profesionale de intretinere, lanscaping, sau combatere plante daunatoare.

INSAMANTARE SI GAZONARE

Puteti apela cu incredere oricand la serviciile noastre de insamantare si gazonare pentru spatii verzi care arata ireprosabil. In functie de cerintele dumneavoastra putem planta o varietate larga de plante ornamentale, arbori si arbusti. De asemenea, se pot integra sisteme de irigatii automate pentru o intretinere mai usoara. Insamantarea se face in perioade cu temperaturi maxime diurne care nu depasesc limitele propice germinarii si dezvoltarii plantelor.

  REABILITARE

Indiferent de anotimp, aleile si spatiile verzi au nevoie de intretinere permanenta pentru a-si pastra frumusetea si pentru a oferi un spatiu de relaxare perfect. Nu le vom neglija!Intretinerea spatiului verde este la fel de importanta ca si amenajarea lui. Fara intretinere orice spatiu verde se "salbaticeste" intr-un timp scurt. El este infestat de buruieni, gazonul fin se transforma intr-o pajiste, florile se ofilesc si toata munca investita in amenajare se risipeste. Spatiul verde se poate deteriora intr-un ritm alert incat fara interventia specialistilor se poate ajunge chiar si la pierderea intregii amenajari. De aceea cu ajutorul unor tehnologii si utilaje moderne care au grija de mediul inconjurator, si in acelasi timp ofera performanta si timp de executie redus, puteti preintampina neplacerile provocate de vreme si de factorii externi.

  INTRETINERE

Noi ne ocupam de tot ce este verde, viu sau uscat, in locatia dumneavoastra. Noi nu uitam natura in portofoliul nostru si ne bucuram sa acordam spatiilor verzi grija de care au nevoie. La fel ca orice activitate de curatenie in exterior nu ne preocupam doar de intretinerea spatiului verde ci si la degajarea, maturarea/spalarea aleilor, trotuarelor din parcurile industriale sau alte zone asemanatoare. Toate aceste activitati se desfasoara cu utilaje mecanizate speciale si cu un personal bine instruit.

  • Consultanta profesionala pentru plantare si intretinere spatii verzi;
  • Monitorizare si reglare sistemul de irigatie;
  • Aplicare insecticide, erbicide si fungicide pe intreaga masa vegetala de gazon;
  • Transportare deseuri rezultate;
  • Intretinere alei, zone intermediare, garaje, parcari auto;
  • Curatare zone de acces, trotuare (colectare si indepartare frunze cazute, maturare);
  • Curatare acoperisuri exterioare, grinzi cladiri si ferestre (inclusiv lucrul la inaltime)
  • Aplicare de ingrasamant in zonele specificate si in cantitatile necesare;
  • Amenajare de rutina (taiere gazon inclusiv indepartare, intretinere arbusti ornamentali, copaci, intretinere razoare flori);

...
Servicii de Deszapezire

Eliberarea suprafetelor acoperite cu gheata si zapada si aplicarea materialelor antiderapante si a solutiilor anti-inghet se executa rapid, atat mecanizat cat si manual cand conditiile o impun. Avem la dispozitie o echipa de profesionisti cu experienta care inteleg foarte bine ce inseamna o situatie de urgenta, dotati cu cele mai moderne utilaje si echipamente, gata sa intervina 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana in perioadele in care pot sa apara precipitatii sub forma de ninsoare.

...
Servicii Tehnice

Asiguram o gama larga de servicii de intretinere, revizii si interventii pentru cladiri de birouri, spatii logistice si rezidentiale.

Serviciile de mentenanta preventiva si corectiva sunt realizate atat de catre echipe mobile cat si de catre profesionisti care isi desfasoara activitatea la locatiile Clientilor, pentru spatii logistice, cladiri de birouri, spatii rezidentiale. Realizam activitati de intretinere preventiva pe baza Planului de Mentenanta. Specialistii nostri realizeaza Planul de Mentenanta dupa preluarea locatiei si a echipamentelor, in conformitate cu: specificatiile tehnice ale echipamentelor, cerintele producatorilor, cerintele legale, structurii de personal de la locatie.