Camin de varstnici Casa Hermina - Cluj

Servicii

...
Asistenta medicala si supraveghere

Rezidentii caminelor noastre primesc îngrijiri medicale si sunt permanent supravegheati de asistente de specialitate 24/24.

Suntem pregatiti pentru îngrijirea persoanelor cu Alzheimer. Asiguram ingrijirea de specialitate pentru cei care sufera de dementa.

Echipamente medicale, materiale, modalitati eficiente de ingrijire si o echipa bine pregatatita pentru asistenta fizica si psihologica. Oferim consiliere necesara pentru mentinerea echilibrului psihic.

Consultatii medicale saptamanale, analize medicale, administrarea medicatiei (oral, injectabil sau perfuzabil) de catre asistenta caminului, medicamente gratuite

...
Cazare

Caminele pentru persoane vârstnice ale Asociatiei Casa Hermina ofera servicii de îngrijire pentru persoane în vârsta, cu dizabilitati, cu Alzheimer, cu nevoi speciale; în conditii deosebite de trei stele: camere cu 1 pat sau 2 paturi, baie proprie în fiecare camera, tv cablu.

...
Pensiune completa

Prin cele cinci mese pe zi asiguram alimentatia sanatoasa, potrivit nevoilor rezidentilor. 

Servicii de igiena 

- coafura, frizerie - barbierit - manichiura-pedichiura - baie/ igienizare  personala – ori de cate ori este nevoie - scutece la nevoie - spalarea hainelor - lenjerii si prosoape curate-  ori de cate ori este nevoie 

...
Activitati recreative

Vârstnicii se simt la noi ca si acasa: au parte de aniversari, onomastici, sarbatori religioase si nationale, slujbe religioase, dar si de consiliere de specialitate.

Organizam periodic diferite programe recreative, plimbari si excursii organizate, detinem sala de socializare jocuri (rumy, carti, sah, table etc) oferind totodata si oportunitati de distractie si voie buna.

Categorii
Date de contact
0749166774
Str. Braniste, nr. 25A, Gilau, judetul Cluj
Distribuie