Casa Funerara Stoica - servicii funerare Bucuresti

Parastase

...
Parastase

Prin inmormantarea unei persoane este ingropat doar trupul, nu si amintirea celui sau celei care a facut parte din viata noastra, pentru ca aceasta va ramane vesnic intiparita in memoria noastra, iar astfel si persoana respectiva va trai, in mod simbolic, in continuare. In acest sens, va oferim servicii profesionale de organizare parastase, prin care agentia noastra urmareste sa va faciliteze munca ce presupune punerea la punct a unei astfel de slujbe.

IN CE CONSTAU SERVICIILE DE ORGANIZARE PARASTASE

Serviciile de organizare parastase includ in primul rand stabilirea meniului ce urmeaza a fi servit cu ocazia acestei slujbe religioase, precum si a cantitatii de mancare necesara a fi preparata in functie de numarul persoanelor participante. Ne ocupam de cumparaturi, gatitul si servirea preparatelor, scapandu-se astfel de aceste griji.

Asiguram coliva si colacii pentru biserica ce urmeaza a fi sfintite si mai apoi impartite. In cazul in care doriti organizarea parastasului in cadrul unui restaurant, va suntem alaturi pentru a gasi cea mai potrivita locatie.

Categorii
Date de contact
0723.532.068; 0766.940.650
Sos. Iancului, Nr. 82-84, sector 2,
Distribuie