Carpat Guard - Paza si Protectie Bucuresti

Agenti de paza

...
Agenti paza pentru companii

Caracteristici Dotare agenti: uniforma, tonfa, spray paralizant, tel Zapp/Vodafone, statii emisie receptie, la cererea beneficarului putand fi dotati si cu pistoale cu bila de cauciuc sau gaz. Varsta personalului: este cuprinsa intre 22 si 50 ani. Pret ora paza: 7-12 Ron (exclusiv TVA) negocierea realizandu-se in functie de nr de posturi si de ore.Documente specifice: planul de paza, consemnul posturilor si registrele de procese - verbale sunt intocmite de compartimentul logistic CARPAT GUARD

...
Agenti paza resedinte

OFERTA AGENTI PAZA PENTRU RESEDINTE Clienti persoane fizice, ansambluri rezidentiale.Caracteristici Dotare agenti: costum , tonfa extensibila, spray paralizant, tel Zapp/Vodafone, statii emisie receptie, la cererea beneficarului putand fi dotati si cu pistoale cu bila de cauciuc sau gaz. Varsta personalului: este cuprinsa intre 22 si 45 ani. Pret ora paza: 7-12 Ron (exclusiv TVA) negocierea realizandu-se in functie de nr de posturi si de ore. Documente specifice: planul de paza, consemnul posturilor si registrele de procese - verbale sunt intocmite de compartimentul logistic CARPAT GUARD.

...
Agenti paza banci

OFERTA AGENTI PAZA PENTRU BANCI. Institutile bancare prezinta un specific aparte fata de restul de obiective economice.Caracteristica exclusiva a acestora o reprezinta: paza cu armament. Dotare agenti: uniforma, tonfa, spray paralizant, tel Zapp/Vodafone, statii emisie receptie, la cererea beneficarului putand fi dotati si cu pistoale cu bila de cauciuc sau gaz.Varsta personalului: este cuprinsa intre 25 si 40 ani. Pret ora paza: tarife intre 7 si 12 Ron (exclusiv TVA) negocierea realizandu-se in functie de nr de posturi si de ore.

...
Agenti paza santiere

OFERTA AGENTI PAZA PENTRU SANTIERE Eficienta pazei pe santier este data de imbinarea intre paza umana si technica de supraveghere. In toate punctele de lucru pe care le gestionam pe langa paza umana beneficarului i-au fost inchiriate si sisteme de supraveghere video pe perioada constructiei astfel incat pierderile suportate de acesta s-au redus considerabil. Caracteristici Dotare agenti: uniforma, tonfa, spray paralizant, tel Zapp/Vodafone, statii emisie receptie, la cererea beneficarului putand fi dotati si cu pistoale cu bila de cauciuc sau gaz. Varsta personalului: este cuprinsa intre 35 si 55 ani. Pret ora paza: 7-12 Ron (exclusiv TVA) negocierea realizandu-se in functie de nr de posturi si de ore.Documente specifice: planul de paza, consemnul posturilor si registrele de procese - verbale sunt intocmite de compartimentul logistic CARPAT GUARD.

...
Agenti paza evenimente

OFERTA AGENTI PAZA PENTRU EVENIMENTE Asiguram servicii profesionale de securitate la nivelul intregii tari pentru o serie de evenimente: manifestatii, festivaluri, targuri, expozitii, campanii publicitare, petreceri private etc.CARPAT GUARD este singura companie de "crowd management" si "security events" din Romania avand un department dedicat exclusiv acestei activitati. Fie ca aveti o expozitie, o petrecere de mici dimensiuni sau aveti nevoie de cateva sute de agenti de paza/stewarzi, CARPAT GUARD va pune la dispozitie cel mai bun sistem si cel mai bun know how pe care piata romaneasca de securitate il poate oferi in acest moment. Pe parcursul anului 2009 in perioada 01.01.2009-01.06.2009, CARPAT GUARD a asigurat securitatea la peste 40 de targuri si expozitii din diverse ramuri economice, 6 concerte , 4 gale sportive. Tarifele pentru acest tip de activitate incep de la 10 Ron ora de paza pentru agenti paza/stewarzi. In proportie de 100% toate companiile cu care am colaborat pe partea de organizare evenimente (fie un targ, o expozitie, lansare de produs, petreceri private, concerte etc) au ales servicile de securitate CARPAT GUARD pentru toate evenimentele organizate de acestia

Categorii
Date de contact
0213113513; 0799555777
Str. Radu de la Afumati, nr. 13A ,Sector 2, Bucuresti
Distribuie