Cambridge Educational Bucuresti - Centru Lingvistic

CURSURI DE ENGLEZA

...
Cursuri engleza prescolari

De ce este acest curs potrivit pentru copilul meu?
 Acesta este un curs de engleza britanica special creat pentru copiii prescolari, care aduce întreaga lume în sala de clasa, beneficiind de tehnologiile National Geographic Learning sau Cambridge Discovery Education.
 Formam grupe de maximum 10 cursanti, creând astfel echilibrul perfect între interactiune si învatare eficienta.
 Credem ca mediul de învatare al limbii engleze trebuie sa fie cât mai aproape de cel autentic, de aceea trainerii nostri le vorbesc copiilor doar în engleza, astfel încât ei sa poata asimila rapid limba straina si sa o poata folosi la rândul lor în situatii concrete de viata.
 Folosim resurse de top si tehnologii pentru a crea lectii cât mai dinamice, interactive si competitive.
 Încurajam tinerii cursanti sa gândeasca într-un mod creativ, dar în acelasi timp logic si sa foloseasca cunostintele acumulate la fiecare lectie în situatii reale de viata.
 Materialele de care copiii beneficiaza în cadrul cursului special creat pentru ei reunesc informatii distractive si fascinante despre lumea reala, accentul fiind pus pe formarea competentelor si pe o metodologie clara, toate sustinute de imagini uimitoare de la National Geographic si Cambridge Discovery Education.

De ce sa alegeti un curs de engleza pentru prescolari la Cambridge Educational?
 Cursul de engleza pentru copii îi inspira si îi motiveaza pe tinerii cursanti în întâlnirile lor cu lumea reala cu povestirile, imaginile si videoclipurile din cadrul   National Geographic si Cambridge Discovery Education, ei dezvoltându-si astfel abilitatile de comunicare si întelegând mediul înconjurator – toate acestea în timp ce învata limba engleza.
 Metoda de predare a limbii Engleze celor mici, se focalizeaza pe ascultare – LISTENING, vorbire – SPEAKING si pronuntie – PRONUNCIATION, prin explorarea lumii înconjuratoare cu ajutorul situatiilor si imaginilor reale special create de National Geographic.

Pentru ca ne dorim sa predam limba engleza într-un mod cât mai interactiv si mai eficient, am conceput cursurile pentru Very Young Learners pentru doua grupe de vârsta:
 Very Young Learners 1 (pentru copii cu vârsta cuprinsa între 4 si 5 ani)
 Very Young Learners 2 (pentru copii cu vârsta cuprinsa între 5 si 6 ani)

...
Cursuri engleza 4Kids | clasele O-IV

De ce este acest curs potrivit pentru copilul meu?
 Acesta este un curs de engleza britanica special creat pentru copii, care aduce lumea în sala de clasa, si sala de clasa la viata!
 Formam grupe de maximum 10 cursanti, creând astfel echilibrul perfect între interactiune si învatare eficienta.
 Credem ca mediul de învatare al limbii engleze trebuie sa fie cât mai aproape de cel autentic, de aceea trainerii nostri le vorbesc copiilor doar în engleza, astfel încât acestia sa asimileze rapid limba si sa o poata folosi la rândul lor.
 Folosim resurse de top si tehnologii pentru a crea lectii cât mai dinamice, interactive si competitive, încurajam tinerii cursanti sa gandeasca într-un mod creativ si logic si sa utilizeze cunostintele acumulate la fiecare lectie în situatii reale de viata.

De ce sa alegeti un curs de engleza 4Kids la CEB?
 Cursul de engleza pentru copii creat de National Geographic Learning îi inspira si îi motiveaza pe tinerii cursanti în întâlnirile lor cu lumea reala cu povestirile, imaginile si videoclipurile din cadrul National Geographic, dezvoltându-le abilitatile de comunicare si ajutându-i sa înteleaga lumea în care traiesc – toate în timp ce învata limba engleza.
 Metoda de predare a limbii Engleze celor mici se focalizeaza pe ascultare – LISTENING, vorbire – SPEAKING si pronuntie – PRONUNCIATION, READIND & WRITING – citit si scris, prin explorarea lumii înconjuratoare cu ajutorul situatiilor si imaginilor reale special create de National Geographic Learning.

Tinerii cursanti sunt expusi la:
 O metodologie bine structurata si o instruire explicita în gramatica;
 Fapte fascinante care sporesc curiozitatea;
 Activitati de personalizare care îi determina pe tinerii cursanti sa vorbeasca în limba engleza;
 Resurse online care fac si mai usoara aducerea lumii înconjuratoare în sala de clasa si sala de clasa la viata;
 O pronuntie corecta si recunoasterea sunetelor în limba engleza;
 Lectiile video care detin continut autentic National Geographic si Cambridge Discovery Education
 Notiunile de gramatica din cadrul cursului vin însotite de prezentare + explicatie si practica suplimentara.

Pentru a preda limba engleza într-un mod cât mai interactiv si mai eficient, am conceput cursurile pentru Young Learners pentru patru grupe de vârsta:
 Young Learners 0 (clasa 0)
 Young Learners 1 (clasa I )
 Young Learners 2 (clasa a II-a sau a III-a)
 Young Learners 3 (clasa a III-a sau a IV-a)

...
Curs de engleza 4Teens | clasele V-XII

De ce este acest curs potrivit pentru copilul meu?
 Este un curs de engleza britanica special creat pentru adolescenti, care aduce lumea în sala de clasa si sala de clasa la viata.
 Formam grupe de maximum 10 cursanti, creând astfel echilibrul perfect între interactivitate si învatare eficiente.
 Credem ca mediul de învatare al limbii engleze trebuie sa fie cât mai aproape de cel autentic, de aceea trainerii nostri le vorbesc copiilor doar în engleza, astfel încat acestia sa asimileze rapid limba si sa o poata folosi la randul lor.
 Folosim resurse de top si tehnologii pentru a crea lectii cât mai dinamice, interactive si competitive si încurajam tinerii cursanti sa gândeasca într-un mod creativ si logic, si sa utilizeze cunostintele acumulate la fiecare lectie în situatii reale de viata.

De ce sa alegeti un curs de engleza pentru adolescenti la CEB?
 Cursul de engleza pentru adolescenti îi inspira si îi motiveaza pe tinerii cursanti în întâlnirile lor cu lumea reala, acestia dezvoltându-si abilitatile de comunicare, programa ajutându-i sa înteleaga lumea în care traiesc – toate în timp ce învata limba engleza.
 Metoda de predare a limbii engleze se focalizeaza pe ascultare – LISTENING, vorbire – SPEAKING si pronuntie – PRONUNCIATION, READIND & WRITING – citit si scris, prin explorarea lumii înconjuratoare cu ajutorul situatiilor si imaginilor reale special create de National Geographic Learning si Cambridge Discovery Education.

Tinerii cursanti sunt expusi la:

 O metodologie bine structurata si o instruire explicita în gramatica;
 Fapte fascinante care sporesc curiozitatea;
 Activitati personalizate care îi determina pe tinerii cursanti sa vorbeasca în limba engleza;
 Noi resurse online care fac aducerea lumii în sala de clasa mai usoara;
 O pronuntie corecta si recunoasterea sunetelor în limba engleza;
 Lectiile video care detin continut autentic National Geographic si Cambridge Discovery Education.

Notiunile de gramatica din cadrul cursului vin însotite de prezentare + explicatie si practica suplimentara.

Ce beneficii ofera copiilor aceste cursuri de engleza?
 Feedback is the breakfast of champions, de aceea progresul cursantilor este monitorizat trimestrial – la fiecare 3 luni, copiii sunt testati printr-o proba scrisa, pentru a adapta cât mai bine ritmul de predare si metodele abordate fiecarui cursant în parte.
 Cu fiecare nivel de pregatire din cadrul unui curs de engleza pentru copii punem bazele performantei în cunoasterea limbii engleze.
 Pregatire pentru examenele KET | PET | FCE | CAE
 Tinerii cursanti se pot pregati pentru sustinerea testelor Cambridge KET | PET| FCE | CAE.
 Examenele asigura echivalarea probei de competenta lingvistica la admiterea în clasa a V-a cu program intensiv (Cambridge KET) sau echivaleaza proba de competenta lingvistica la BAC (Cambridge PET).
 În acest mod, ne asiguram ca toti cursantii nostri ajung la cel mai bun nivel posibil de cunoastere a limbii engleze.
 La cerere, putem organiza o simulare completa a examenelor Cambridge KET | PET |FCE | CAE. Dupa simularea de examen, primesti o fisa de evaluare în care se regasesc notele obtinute la ambele teste (scris si oral), cu recomandarile de rigoare.

...
Cursuri de engleza 4Adults

Cursurile de limba engleza pentru adulti sunt structurate pe niveluri de cunostinte, conform Cadrului European Comun de Referinta pentru limbi straine: Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate si Advanced.
Fiecare nivel este împartit în 3 module de curs cu durata de 10 saptamâni.
Alege cursul potrivit pentru tine în urma unui Test de plasament care va ajuta la o încadrare corecta în grupa si te va orienta catre examenul si cursul de pregatire potrivite cunostintelor tale.

Structura cursului:
Nivel INCEPATOR | ELEMENTAR: 2 sedinte de 1 ora si 30 min./ saptamâna
Nivel INTERMEDIAR | AVANSAT: 2 sedinte de 1 ora si 30 min./ saptamâna
Perioada de desfasurare:

Nivel INCEPATOR| ELEMENTAR: 04 OCTOMBRIE- 08 DECEMBRIE 2021, respectând zilele declarate sarbatori legale.
Nivel INTERMEDIAR| AVANSAT: 05 OCTOMBRIE– 09 DECEMBRIE 2021, respectând vacantele scolare si zilele declarate sarbatori legale.
Locul de desfasurare:

Cursurile de engleza pentru copii, adolescenti si adulti se desfasoara in format NORMAL| format ONLINE in functie de situatia impusa de epidemia de coronavirus2019-nCoV (SARS-CoV-2).

Taxa: 890 Lei
Suma se achita integral la înscriere.


SUPORT DE CURS:
– inclus în pret, se transmite pe email (pentru format ONLINE)
– 60 lei (pentru format NORMAL)

DISCOUNT:
• 5% la achitarea a doua module în avans;
• 5% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/sora).

Cum va înscrieti?
Contactati-ne la unul dintre numerele de telefon: 0724485645 si 0741051262.

Pentru completarea documentelor de înscriere sunt necesare:
• cartea de identitate a cursantului cu care se încheie contractul.

Vino la sediul nostru pentru un test de plasament care va ajuta la o corecta încadrare în grupa si pentru a obtine mai multe detalii referitoare la locurile si intervalele orare disponibile.

TERMENI SI CONDITII:
• Tariful este per cursant;
• Sumele achitate nu se returneaza si nu se reporteaza între clienti;
• Reducerile se acorda la ultima rata, la achitarea în totalitate a cursului.

Categorii
Date de contact
0724485645; 0741051262
Str. Grigore Alexandrescu, nr. 64, Sector 1
Distribuie