By The Lake - Locatie evenimente

Servicii

...
Wine bar

Suntem pregatiti cu un wine bar cu capacitate de pana la 30 de persoane, locul perfect pentru a sarbatori o zi importanta din viata ta cu familia sau prietenii apropiati: ziua de nastere, onomastica, aniversarea voastra sau chiar o cununie civila sau un botez restranse.

De asemenea, am gandit Wine Barul si pentru Evenimentele Corporate – conferinte si seminarii, prezentari si cursuri, work-shopuri si ateliere, lansari de produse. Fiind pregatita cu internet de mare viteza si TV LG LED SMART cu diagonala de 156 cm,

...
Sesiuni foto si video

Fie ca vreti sa imortalizati un moment important din viata voastra cum ar fi sarcina, save the date, trash the dress, primul Craciun împreuna etc. sau vreti sa promovati un nou produs/concept pe care îl lansati curând pe piata sau poate esti un artist în cautarea locului perfect pentru a filma urmatorul videoclip, By The Lake va pune la dispozitie locatia – puteti sa folositi vila si terasa cu vedere la lac, pergola din lemn pentru evenimente si gradina noastra de 3000 m2.

...
Decor

Ne dorim ca evenimentul tau sa te reprezinte si te ajutam sa il personalizezi asa cum iti doresti. De la aranjamente florale si zone numai bune de pozat pana la tacamuri, vesela sau decoratiuni.

...
Mancare si bauturi

Se spune ca nimic nu aduce oamenii împreuna asa cum o face mâncarea buna asa ca suntem determinati sa va punem un zâmbet pe fata prin intermediul preparatelor noastre.

Evenimentul tau poate sa fie personalizat asa cum ti-l imaginezi. Oferim aperitive si gustari delicioase, bunatati traditionale si sesiuni live de gatit pe gratatul OFYR. Chef Florin prepara sushi si preparate japoneze de neuitat, dar nu spunem niciodata NU unor paste gustoase. Sau poate visezi la un Burger Bar? Suntem gata sa facem fericiti iubitorii de carne, vegetarienii si veganii.

Si nu uitam niciodata de dulciuri. Cu siguranta, îti vei aduce aminte de Candy Bar-ul nostru preparat doar cu ingrediente naturale, fiind potrivite si pentru cei mici.

Categorii
Date de contact
0770454200
Strada Academiei, Nr. 1, Caciulati, Moara Vlasiei, judetul Ilfov
Distribuie