Cabinet de avocat Burada Alexandra - Bucuresti

Litigii civile si comerciale

...
Litigii civile si comerciale

Firma noastra de avocatura ofera o reprezentare incisiva si inovativa in materie de litigii civile in Romania. Practicile noastre de solutionare a litigiilor sunt concepute astfel incât sa se potriveasca nevoilor clientilor nostri si naturii schimbatoare a legii, facând acest lucru in cel mai eficient mod posibil. Ultimele doua decenii au vazut o explozie de litigii civile care aduc cu el noi temeiuri si teorii ale raspunderii iar prioritatea firmei noastre de avocatura ramâne conexiunea permanenta la ecponomia in schimbare, ascultând cu atentie nevoile clientilor nostri si monitorizarea jurisprudentei si a tendintelor industriei.

Practica noastra in domeniul litigiilor civile include: actiuni ce vizeaza atât raspunderea civila delictuala cât si contractuala, incluzând dar fara a se limita la produse, contructii, spatii, vehicule sau incendii.

Pe baza experientei noastre in litigii, avocatii de la firma noastra de avocatura au capacitatea de a evalua cu exactitate bazele si evolutia fiecarui caz. Avocatii nostri realizeaza o analiza detaliata a faptelor, a obiectivelor clientului si a bazei legale, elaborând totodata o strategie de litigii individuale, realista si eficienta din punct de vedere al costurilor, salvând astfel banii si timpul clientului.