Bronic Security - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Servicii de monitorizare si interventie

...
Servicii de monitorizare

 

Activităţile de monitorizare şi intervenţie sunt executate de SC BRONIC SECURITY SRL prin dispeceratul central. Dispecerizarea este activitatea de coordonare a resurselor de intervenţie operativă cu ajutorul sistemului de comunicaţii, în funcţie de evenimentele primite prin mijloacele de monitorizare permanentă a stării unui sistem de securitate.

Căile de comunicaţie între obiectivele supravegheate şi Dispeceratul SC BRONIC SECURITY SRL pot fi telefonice şi/sau GSM (non-SMS).

Pentru monitorizarea evenimentelor recepţionate de unităţile centrale ale sistemelor de securitate la efracţie, incendiu, control acces, firma noastră asigură comunicatoarele GSM. Pentru monitorizarea telefonică beneficiarul trebuie să asigure linie telefonică, de preferat digitală.

...
Servicii de interventie rapida

Serviciul de intervenţie, la nivelul municipiului Bucureşti, cuprinde echipaje operative formate din agenţi pregătiţi şi echipaţi special (pistol cu gaz, veste, spray-uri paralizante) şi agenţi de intervenţie - conducători auto dotaţi corespunzător (pistol cu gaz, spray-uri paralizante, veste).

Dispeceratul central permite monitorizarea alarmelor de incendiu, situaţie în care se contactează  unităţile de intervenţie ale pompierilor, poliţiei şi salvării, după ce în prealabil constatarea preliminară a fost făcută de echipajele de intervenţie ale SC BRONIC SECURITY SRL, sau monitorizarea urgenţelor medicale, situaţie în care se contactează persoanele abilitate sau serviciile speciale ale Salvării.

Activitatea de asigurare a securităţii se realizează prin îmbinarea pazei umane de la nivelul fiecărei unităţi, cu intervenţia prin personal specializat la semnalizarea mesajelor de alarmă. Numărul agenţilor de pază / intervenţie se stabileşte pentru fiecare unitate în parte în baza situaţiei operative existente la nivel local.

     Sistemul de monitorizare video presupune următoarele echipamente:

                    - dispecerat video local;

                    - camere video + accesorii (obiective, carcase, suporţi);

                    - Dispecerat BRONIC SECURITY sau Client PC: PC şi soft dedicat tip client.

...
Servicii de proiectare si instalare

 

 

Sistemele de alarmă cu care lucreaza BRONIC SECURITY sunt în special sisteme importate care au dat dovadă pe parcursul timpului de flexibilitate în configurare şi de minimă întreţinere pentru utilizatori. Acestea funcţionează excelent pentru condiţii de instalare ca sisteme cu avertizare locală, dar şi ca sisteme cu posibilitatea de transmitere a semnalelor către dispecerat.

Pentru sistemele de securitate instalate complet de societatea noastră, garanţia este de 12 luni. Activităţile de asistenţă tehnică şi service în perioada de garanţie şi post-garanţie sunt atribuite compartimentului specializat al societăţii.