BM Alutech - Rulouri exterioare, plase insecte Bucuresti

Produse sticla

...
Usi pivotante din sticla

Fixata în pardoseala si în plafon sau în pivot superior fixat pe panourile de sticla adiacente si în pardoseala. Au avantajul ca nu necesita toc de usa, însa nu ofera o izolare fonica si termica foarte buna. Usile pivotante sunt usi de acces în cladiri, magazine, birouri, spatii cu trafic mediu si intens de persoane, oferind un plus de personalitate cladirii.

...
Usi batante din sticla

Se fixeaza cu balamalele pe laterala, cu prindere în peretele existent sau în tocul usii. Sunt usi rezistente, ce ofera izolatie fonica si termica. Usile sunt prevazute cu mânere cu sild sau rozeta.

Putem executa si monta o gama variata de usi de sticla de inalta calitate conform cu cerintele spatiului dumneavoastra.

...
Usi glisante din sticla

Sau culisanta se deschide prin glisare orizontala pe sina montata pe plafon sau pe perete. Usile glisante pot fi folosite ca usi de camera (de interior), cabine de dus sau ca pereti despartitori, principalul avantaj fiind reprezentat de utilizarea mai eficienta a spatiului. Acestea pot fi glisante dintr-un singur panou din sticla securizata, care gliseaza lateral pe perete, duble- din doua panouri de sticla care se deschid , glisând lateral stânga si dreapta pe pereti, sau usi glisante cu panou fix- formate din doua panouri: un panou fix si un panou mobil care gliseaza lateral peste cel fix.

...
Produse sticla diverse

Alte produse din sticla

BALUSTRADE DE STICLA

COMPARTIMENTARI INTERIOARE DIN STICLA

CABINE DE DUS

MOBILIER DIN STICLA

TREPTE SI PARDOSELI DIN STICLA

LUMINATOARE, COPERTINE DIN STICLA

 

Usile din sticla se potrivesc în orice interior case, birouri sau spatii comerciale, prin designul lor conferind stil, eleganta si o luminozitate speciala oricarui spatiu.Prin diversitatea tipurilor de sticla, usile pot fi personalizate în functie de cerintele de arhitectura fiind transparente, mate, complet opace sau personalizate prin culori sau modele sablate, sigle si logo-uri. Usile din sticla propuse de noi pot fi din geam securizat de 8mm, 10mm sau 12mm, iar finisajul feroneriei poate fi inox, aluminiu, colorat sau finisaje speciale (auriu).

În functie de modul de actionare si deschidere, usile din sticla pot fi pivotante, batante si glisante sau culisante: