Bku Move & Trans - Demolari, transport moloz, nisip si gunoi, Voluntari / Ilfov

Demolari case vechi

...
Demolari case vechi

Demolari si transport moloz - Sector 1 ieftin si rapid fara complicatii - Piata Romana, Piata Victoriei, Zona Garii de Nord, Chitila, Bucurestii Noi, Piata Chibrit, Bulevardul Mihalache, Grivita, Zona Piata Presei Libere, Zona Arcul de Triumf, Zona Aviatorilor-Kiseleff, Zona Dorobanti, Zona Stefan cel Mare, Pipera, Tunari, Zona Aviatiei, Zona Iancu Nicolae etc, Sector 1. Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contactati.

SC BKU MOVE & TRANS SRL va pune la dispozitie serviciul de demolari case, demolari case batranesti, demolari imobile, demolari garduri, demolari garaje, demolari anexe gospodaresti in Bucuresti sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 si Judetul Ilfov in . Dispunem si de manipulanti pentru serviciul de demolari case. Pentru debarasare, cantitatea maxima pe care o putem încarca este de pâna la 5-6 tone de moloz si volum pâna la 10 m³. 

Cost demolare casa batraneasca Sector 1. Costul unei asemenea lucrari depinde foarte mult de marimea casei, de materialele din care este construita casa sau anexa ce se doreste a fi demolata, de inaltime, de modul de amplasare in raport cu imobilele vecine, de modalitatea de acces pe proprietate etc. Va stam la dispozitie cu explicatii si detalii complete la numerele de telefon 0767.414.179, 0766.496.455. De asemenea asa cum am mai spus oferim solutii complete, demolare, transport moloz si nivelare teren, curatenie si sapaturi pentru fundatii. 

Dispunem de urmatoarele utilaje pentru demolari:

  • Bobcat-uri
  • Senilate
  • Miniincarcatoare
  • Miniexcavatoare cu Picon (cu picamer)
  • Nacele
  • Autobasculante

Avem personal calificat si dornic de munca. Toate transporturile sunt autorizate si se efectueaza la groapa de gunoi cu autobasculanta de 3,5 tone cu incarcare de maxim 5-6 tone.

Se emite factura si garantie.

Categorii
Date de contact
0766414179; 0721089583; 0766496455
B-dul Pipera, Nr.1, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie