Bikes & Coffee - Magazin, service biciclete Bucuresti

Reparatii biciclete

...
Service biciclete

Iti venim in ajutor cu service specializat de biciclete in Drumul Taberei ( Zona AFI Cotroceni ), sector 6, Bucuresti. Bikes & Coffee sta la dispozitia clientilor ce au nevoie de reparatii complete, revizii, upgrade-uri sau reglaje pentru bicicletele lor. Asteptam telefonul sau mesajul tau pentru a te programa in service, poti lasa sau ridica de la reparat bicicleta in orice zi a saptamanii sau chiar in weekend ( inclusiv Duminica ).
 
Ai nevoie de piese de schimb?
Mansoane, pedale, placute de frana, ghidoane, furci, discuri sau orice alta piesa necesara pentru reparatia bicicletei tale o vei gasi in magazinul Bikes & Coffee, iti putem pune la dispozitie orice brand de piese si accesorii de biciclete existente in Romania si international.
Ai nevoie de o piesa si nu o gasesti pe site-ul nostru? Nicio problema, suna-ne, da-ne un mesaj sau chiar mail si iti vom trimite o oferta personalizata cu tot ce ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie!
 
Constatare profesionala si verificarea bicicletei.
Nu iti dai seama ce defectiune are bicicleta? Las-o in mainile noastre si beneficiezi de o constatare profesionala pentru simptomele observate de tine. De asemenea, la Bikes & Coffee beneficiezi de verificarea completa si GRATUITA a bicicletei tale. In urma acestei verificari primesti un raport detaliat cu toate problemele identificate de mecanicii nostri cu experienta.

Categorii
Date de contact
0747886666
Bd. Timisoara, nr. 21 ( Zona AFI Cotroceni ), sector 6
Distribuie