Academia de Dans Ballet Art - Cursuri de balet pentru copii si adulti, Bucuresti

Grupuri de performanta

...
Perform 1

Programul selecteaza viitori profesionisti pe baza unor criterii înalte de evaluare.
Se adreseaza copiilor cu vârste între 11 si 14 ani, cu scopul de a performa în concursurile nationale si internationale de balet (Youth America Grand Prix, World Dance Masters, Dance Star, Bucharest Dance Festival).

Programul intensiv se deruleaza cu o frecventa de 6 ori pe saptamâna, conceput astfel încât cursantii sa-si perfectioneze aptitudinile pentru participarea la concursuri atât cu numere solo, cât si de grup.

Toti cursantii vor participa, de asemenea, la cele trei spectacole anuale organizate de Academia de Dans Ballet Art: doua de balet clasic si unul de balet contemporan.

...
Perform 2

Este conceput pentru copiii cu vârste între 8 si 11 ani, cu experienta în cadrul cursurilor semiprivate. Programul se deruleaza cu o frecventa de 4 ori pe saptamâna, iar copiii vor participa la concursuri nationale si internationale de balet, cu numere solo si de grup, precum si la cele trei spectacole organizate de Academia de Dans Ballet Art.

Pentru ca profesorul pregatitor sa poata evalua si îndruma fiecare cursant în parte, numarul maxim admis pentru Perform 2 este de sase copii.

...
Perform 3

Este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 si 9 ani. Cursantii participa la 3 cursuri intensive pe saptamâna si vor fi introdusi treptat în atmosfera concursurilor nationale de balet.

Numarul maxim de cursanti admisi într-o grupa este de sase. Cu totii vor participa si la spectacolele anuale ale Academiei de Dans Ballet Art.