Autorom Service International - Jaluzele, rolete textile, Bucuresti

Rolete (rulouri textile)

...
Rolete MINI

Un sistem foarte simplu de actionare cu dimensiuni reduse , ce se poate fixa pe rama geamului pastrind o proportie rezonabila intre dimensiunile ferestrei si cele ale roletei. Permite deschiderea ferestrei fara ca aceasta sa loveasca glaful lateral. Axul pe care se infasoara pinza are diametrul de 16 mm si este actionat de un snur cu bile. 

...
Rolete "MAXI"

Reprezinta un sistem robust ce permite executia unor rolete cu dimensiuni mari(Lungime de 3.00 metri). Se utilizeaza in general pentru suprafete vitrate mari,gen pereti cortina ,in fata ferestrelor cu deschideri generoase,pentru sisteme de compartimentari intrioare etc. Tamburul de aluminiu pe care se ruleaza materialul textil are un diametru de 30 mm. Actionarea ruloului se face cu un lantisor cu bile ce permite ridicarea,coborarea sau pozitionarea panzei in punctul dorit.  

...
Roleta cu caseta mica

Unul dintre cele mai noi produse,care imbina perfect latura estetica si cea practica a unui sistem de umbrire. Materialul textil este protejet de o caseta din aluminiu,iar deplasarea acestuia in plan vertical se face in spatele unui ghidaj ce acopera fanta de lumina ce se creaza intre rama geamului si pinza. De asemeni rolul ghidajului este acela de a mentine materilul textil in plan cu geamul in cazul in care acesta are deschidere oscilo-batanta sau de a impiedica miscarile nedorite ale pinzei in cazul montajului pe usi. Caseta si accesoriile pot fi albe sau maro. Atat caseta cit si ghidajele laterale se integreaza perfect in conturul ferestrei devenind o completare fireasca a acesteia. Datorita dimensiunilor mici ale casetei ,fereastra se poate deschide fara ca roleta sa loveasca in glaful lateral. Caseta si accesoriile pot fi albe,maro,stejar auriu,mahon si nuc. Suprafata minima facturabila este 0.75 m.p.

...
Rolete Zebra Day&Night

Sunt cel mai nou sistem de rulou textil(roleta)Practic materialul textil este compus din benzi paralele total transparente si semi transparente.Acest lucru permite controlul asupra filtrarii luminii si cel mai important,putem vedea afara prin benzile transparente.Este disponibil atat in varianta simpla(mini sau maxi) cat si cu caseta.