Auto Gabriel - statie ITP Bucuresti

Service auto

...
Service auto

Statia de inspectie tehnica periodica – I.T.P.–R.A.R. apartinând grupului de companii GABRIEL este dotata cu aparatura moderna care poate verifica orice tip de autovehicul din clasa 1 si anume: mopede, scutere si motociclete cu orice capacitate cilindrica precum si clasa 2:  autovehicule pâna la 3,5 tone, pe benzina, benzina cu catalizator, GPL (gaz) inclusiv a autovehiculelor diesel. Testele de poluare, care se efectueaza conform legislatiei în vigoare anual, se pot efectua de asemenea în cadrul aceleiasi Statii I.T.P. Pentru a prezenta autovehiculul la I.T.P. trebuie sa aveti asupra dumneavoastra, obligatoriu, Cartea de identitate a autovehiculului, Certificatul de înmatriculare a acestuia, asigurarea obligatorie(RCA) si cartea de identitatea a celui care prezinta autovehiculului în statia I.T.P.

Putem efectua la cererea clientului teste ale sistemului de frânare de serviciu, a sistemului de frânare de ajutor (frâna de mâna), reglarea luminii de drum (faza lunga) si a luminii de întâlnire (faza scurta) precum si verificarea jocurilor si uzurilor puntii fata sau puntii spate.

Atelierul destinat remedierii defectelor constatate în cadrul statiei I.T.P. este dotat cu scule si dispozitive moderne pentru a realiza reparatii de foarte buna calitate la orice tip de autovehicul. Garantam obtinerea inspectiei tehnice periodice în cazul în care s-au efectuat reparatiile în cadrul service-ului nostru. Specificam faptul ca reparatiile se pot efectua la orice tip de autovehicul inclusiv la autovehiculele din clasa diesel. Efectuam de asemenea reparatii la motoare, cutii de viteze, transmisie, directie, punte fata, punte spate, sistem de frânare, electrica, montari de casetofoane auto, montari de parbrize etc.

Garantia oferita de Service-ul nostru este de 3 luni la manopera daca defectiunea a survenit ca urmare a montarii defectuoase. În cazul în care defectiunea a survenit din cauza pieselor cu defecte de fabricatie nu acordam garantie la manopera. Garantia pieselor si subansamblelor înlocuite este asigurata de fabricantul piesei.

Cu ajutorul unui personal calificat format din 2 mecanici auto, un electrician auto si 4 ingineri cu o experienta îndelungata în domeniul service-ului auto va stam la dispozitie de luni pâna vineri între orele 8 si 20 iar în ziua de sâmbata între orele 8 si 14. Preferam ca înainte de a veni cu autovehiculul la reparatii sa efectuati o programare prealabila.

Categorii
Date de contact
0212424464; 0722368777
Str. Otesani, Nr.2, sector 2 ,
Distribuie