Astra Roger - Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan Pantelimon / Ilfov

Ferestre si usi oscilo-culisante PSK

...
Ferestre si usi oscilo-culisante PSK

Usile oscilo-culisante (PSK) au un sistem dublu de deschidere: deschidere verticala pentru aerisire si deschidere culisanta.Sunt create special pentru a fi folosite în cazul unor deschideri cu lungimi si înaltimi mari, folosind sisteme de profile din PVC (Veka si Gealan) cu 5,6 sau 7 camere de izolare la interior. Permite deschideri de pâna la 1,5 m/canat si înaltimi de max. 2.3 m.Se poate folosi geam termoizolant de grosimi mari prin care se asigura o izolare fonica si termica superioara.

Mecanismul de culisare presupune controlul fortat al bascularii astfel încât usa poate fi actionata cu o singura mâna, foarte usor. Garniturile dispuse pe tot conturul usii asigura etanseitate optima sistemului, iar transferul termic este dat de grosimea si numarul de camere de izolare al profilului PVC folosit.

Mecanismele usilor culisant-batante asigura prin ele însele actionari usoare si facile, dar si siguranta în exploatare. În acest fel se previne distrugerea feroneriei, a profilelor, dar si a structurii în ansamblul sau. Datorita sinelor de rulare montate în partea de jos a usii, cerceveaua culiseaza usor, silentios si precis în pozitie deschis sau închis.

Statica pentru usile oscilo-culisante este influentata de restrictiile date de greutatea maxima admisa de carucioarele folosite. Sunt echipate cu carucioare care rezista la greutati de 160-200 kg.