Asociatia Cristiana - Camin pentru varstnici Cluj

Facilitati

...
Cazare- spatiu si dotari

Asociatia Cristiana Salicea îsi desfasoara activitatea într-o cladire compartimentata astfel: la subsol se afla magazia de rufe, spalatoria cu uscatorie, un depozit pentru produsele alimentare.

Parterul cladirii cuprinde: hol de acces, o sala de socializare, o sala pentru servirea mesei, oficiu, bucatarie cu sala de preparare, 4 camere cu 2, 3, 4 paturi.

La etajul întai al cladirii se afla biroul de primire, cabinetul medical si 6 camere cu doua paturi. Etajul doi a cladirii cuprinde 7 camere cu doua paturi.

Mansarda cuprinde 6 camere a câte doua paturi. La acest etaj se afla si camera pentru personal. Camerele de la parter dispun de o terasa comuna iar cele de la etajele 1 si 2 dispun de balcoane. De asemenea, toate camere au in dotare baie proprie si TV.

Ca spatii comune de recreere avem un living încapator si o gradina frumos amenajata.
Centrul este racordat la reteaua de curent electric, de apa si canalizare, dispune de un sistem propriu si eficient de caldura, având centrala proprie.
Utilitati prezente în camerele beneficiarilor televizor, mobilier, sistem de alarma anti-incendiu.

...
Alimentatie

Beneficiarii beneficiaza de urmatoarele servicii: hranire, masa se serveste la ore fixe, de 3 ori pe zi + 2 suplimente.

Întodeauna pregatim pentru rezidentii nostri mâncare de calitate folosind produse proaspete (legume si fructe proaspete carne de porc, pui, vita, peste etc). Meniul este variat si adaptat cerintelor rezidentilor, dar si regimul alimentar unde este cazul.

Categorii
Date de contact
0744522754; 0740048939
Str. Principala, nr. 77E, Salicea, judetul Cluj
Distribuie