Valeria Tivda - Birou Mediator Bucuresti

Servicii mediere

...
Servicii mediere

Cand vine vorba de o stare de conflict, procesul de mediere reprezinta de departe cea mai buna solutie. Insa arta medierii este deosebit de complexa si aveti nevoie de niste servicii competente care sa va ajute sa ajungeti la un punct de vedere comun cu cel al persoanei cu care sunteti in dezacord.

Biroul mediatorului Valeria Tivdă te poate ajuta! Aici va stam la dispozitie cu servicii complete disponibile la preturi accesibile.

Serviciile biroului de mediator Valeria Tivdă

Serviciile pe care biroul de mediator Valeria Tivdă vi le ofera sunt:

  •  
    • Mediere
    • Conciliere
    • Facilitare
    • Negociere
    • Consultanta si Consiliere
    • Entitate SAL – SOL
    • Training in : Managementul  si Gestionarea Conflictului; Comunicare; Managementul RU; Management Organizational

 

De ce sa apelati la serviciile oferite de biroul de mediator Valeria Tivdă

Cel mai adesea, a alege o rezolvare in instanta a unui conflict dintre parti aduce cu sine o pleiada de dezavantaje. Instantele lucreaza incet, acorda termene peste termene si nu manifesta un interes deosebit in solutionarea obiectiva si rapida a cauzelor aflate pe rol.

Spre deosebire de latura juridica, cei care aleg sa apeleze la serivicii de mediere autorizate au parte de o abordare mult mai personala si rapida, mediatorul fiind interesat sa solutioneze cat mai repede problemele existente. In plus, spre deosebire de instanta, costurile pentru mediere sunt mult mai scazute fara a fi necesare achitarea taxelor de timbru sau plata unui onorariu usturator catre avocat.

Daca va doriti o rezolvare rapida pentru disputele dumneavoastra biroul mediatorului Valeria Tivdă va pune la dispozitie servicii de mediere ce asigura rezolvarea rapida a oricarui litigiu intre parti. 

In alta ordine de idei, indiferent de situatia existenta intre partile aflate in conflict, un bun mediator va cerceta cu atentie toate laturile problemei si va incerca sa analizeze si implementeze cele mai bune modalitati de stingere a disputelor sau conflictelor existente.

De aceea, cele mai moderne servicii de mediere au la baza formule de rezolvare alternativa a disputelor (RAD pe scurt) ce pot oferi o solutionare rapida si lipsita de complicatii atata timp cat ambele parti doresc sa isi rezolve problemele. Asemenea solutii se folosesc déjà la nivel international si ele si-au dovedit de nenumarate ori eficienta ajutand la solutionarea unui numar foarte mare de conflicte

Servicii de mediere bazate pe tehnici RAD

Serviciile de mediere bazate pe tehnicile RAD va garanteaza nu numai ca nu va trebui sa asteptati foarte mult pentru a obtine un rezultat concret dar va ofera in plus si o solutionare cat mai apropiata de ceea ce dumneavoastra va doriti.

Deci, pentru orice situatie ce necesita servicii de mediere profesioniste, biroul mediatorului Valeria Tivdă va asteapta cu cele mai bune solutii la preturi mai mult decat avantajoase.

Categorii
Date de contact
0727060670
Str. Ienachita Vacarescu , nr. 17A, parter, sector 4,
Distribuie