ArhiAnd, Birou Arhitectura Bucuresti

PROIECTE de CASE si VILE

...
CASA B.P.

PREZENTARE PROIECT

 

Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situata intr-o zona urbana, ce deserveste o familie formata din 3-4 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe Subso, Parter si Etaj si Mansarda, avand o arhitectura contemporana.

Organizarea functionala este clasica. La parter se afla zona de zi cu living, dinning , birou,  bucatarie, garaj si anexe de depozitare. La etaj se afla doua dormitoare , fiecare cu baie si dressing. Subsolul se desfasoara sub zona garajului si adaposteste spatiile tehnice si zona de depozitare.

Functiunile casei sunt organizate in concordanta cu amplasarea terenului in functie de punctele cardinale, astfel incat , zonele principale ale locuintei sa beneficieze de o iluminare optima pe tot parcursul zilei.

Suprafata Casa = 300 mp

Regim de inaltime : S+P+1E+M

...
CASA A.M.

PREZENTARE PROIECT

 Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situata intr-o zona de campie, ce deserveste o familie formata din 3-4 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe Subso, Parter si Etaj, avand o arhitectura inspirata din casele de prerie ale lui Frank Loyd Wright.

Organizarea functionala este clasica. La parter se afla zona de zi cu living, dinning , birou deschis, bucatarie, garaj pentru doua masini si anexe de depozitare. La etaj se afla trei dormitoare, unul matrimonial cu baie si dressing propriu si alte doua cu baie comuna. Fiecare dormitor beneficiaza de terasa proprie. Subsolul se desfasoara pe o suprafata destul de redusa , sub zona garajului si adaposteste spatiul tehnic si zona de depozitare.

Functiunile casei sunt organizate in concordanta cu amplasarea terenului in functie de punctele cardinale, astfel incat , zonele principale ale locuintei sa beneficieze de o iluminare optima pe tot parcursul zilei.

Suprafata Casa = 355 mp

Regim de inaltime : S+P+E

...
CASA D.B.

     Locuinta este in sistem duplex destinata locuirii a doua familii . Amplasamentul casei se afla la liziera unei paduri, cu deschidere spre partea de S, S-E. Aceasta amplasare a determinat o repartizare a functiunilor de zi catre fatada principala a casei , lasand functiunile nocturne catre padure.

     Constructia are regim de inatime demisol+parter+etaj+etaj mansardat.

din cauza faptului ca terenul este in panda , avand o diferenta de nivel de aprox. 2 m , accesul catre etajele superioare se realizeaza pe jumatati de nivel, creiand astfel, prin amplasarea scarilor in mijlocul casei, o comunicare mult mai facila intre diferitele niveluri si functiuni.

      Locuinta este ralizata din zidarie de caramida , cu stalpi si grinzi din B.A.

      Amprenta la sol a casei este de 220 mp, iar suprafata desfasurata pentru ambele locuinte este de 880 mp.

...
CASA DE VACANTA

PROIECTUL  DE FATA PROPUNE O CASA DE VACANTA LA MUNTE SITUATA LA POALELE MASIVULUI PIATRA CRAIULUI.

ARHITECTURA CASEI ESTE UNA SPECIFICA ZONELOR DE MUNTE.  PE LATURA DINSPRE  VEST , SARPANTA ESTE DISPUSA LA UN UNGHI  DE  60  DE GRADE PENTRU A PROTEJA IMPOTRIVA VANTURILOR  PUTERNICE IAR IN PARTEA  DE EST PANTA ESTE MULT MAI LINA , PERMITAND   O BUNA VIZIBILITATE.

DIN PUNCT DE VEDERE FUNCTIONAL , DISPUNEREA CLASICA A SPATIILOR ESGTE INVERSATA, LA PARTER AFLANDU-SE  ZONA DE NOAPTE CU 3 DORMITOARE , O BAIE SI UN GRUP SANITAR, IAR LA ETAJ SE DESFASOARA ZONA DE ZI CARE SE DESCHIDE PRIN SUPRAFETE VITRATE MARI SI TERASE GENEROASE CATRE  PEISAJUL INCONJURATOR.

...
CASA G.C.

PREZENTARE PROIECT

 

Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situate intr-o zona rezidentiala a orasului, ce deserveste o familie formata din 3 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime doar pe parter, avand o arhitectura moderna care se integreaza prin forma si prin tratarea fatadelor cu placaj de caramida in specificul zonei protejate.

Locuinta se retrage de la alniamentul strazii cu 3 m , poarta de acces in curte desfasurandu-se in continuarea fatadei principale care este inchisa spre carosabil.

In ceea ce priveste repartitia functionala, zonele de noapte, bucataria si depozitarile ,graviteaza in jurul zonei de zi care se afla amplasata in centrul de greutate al casei si care se deschide spre spatele casei printr-o curte interioara bordata pe trei laturi.

Suprafata Casa = 230 mp

Regim de inaltime : P

...
CASA D.N.

PREZENTARE PROIECT 

Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situate intr-o zona rezidentiala a orasului, ce deserveste o familie formata din 4 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe subsol partial, parter si doua etaje, avand o arhitectura moderna care se integreaza prin forma si prin tratarea fatadelor  in specificul zonei protejate.   Etajele  sunt decalate pe inaltime cu jumatate de nivel, ruptura producandu-se in zona  scarii, care este  pozitionata in centru casei impreuna cu accesul.

Locuinta se alipeste pe latura de Est la calcan, retragandu-se de la aliniamentul strazii cu 3 m .

In ceea ce priveste repartitia functionala, la Parter se afla zona de dinning cu bucatarie, birou si anexe tehnice. La primul nivel se desfasoara livingul si dormitorul matrimonial, iar la ultimul nivel se afla dormitoarele copiilor si un grup sanitar. 

Suprafata Casa = 255 mp

Regim de inaltime : S+P+2E

 

Date contact:

 

Arhiand Studio

Arh. Rusu Adina

Tel: 0740835912

Arh. Craciun Andrei

Tel: 0727398387

e-mail: arhiandstudio@yahoo.com

...
CASA E.N.

PREZENTARE PROIECT DE ARHITECTURA

 

Proiectul prezentat propune o locuinta unifamiliala , situata intr-o zona urbana, ce deserveste o familie formata din 5 membrii. Casa se desfasoara ca regim de inaltime pe Parter si Etaj , avand o arhitectura moderna.

Organizarea functionala este clasica. La parter se afla zona de zi cu living, dinning , birou,  bucatarie, garaj si anexe de depozitare. La etaj se afla trei dormitoare pentru copii , fiecare cu dressing, dormitorul matrimonial cu baie si dressing propriu si spalatoria .

Functiunile casei sunt organizate in concordanta cu amplasarea terenului in functie de punctele cardinale, astfel incat , zonele principale ale locuintei sa beneficieze de o iluminare optima pe tot parcursul zilei.

 

 

 

Suprafata Casa = 470 mp

Regim de inaltime : P+E

 

Date contact:

 

Arhiand Studio

 

Arh. Rusu Adina

Tel: 0740835912

Arh. Craciun Andrei

Tel: 0727398387

e-mail: arhiandstudio@yahoo.com

 

 

...
CASA B.C.

Poriectul propune o locuinta unifamiliala de mici dimensiuni , avand o suprafata construita la sol de  75 mp. Locuinta este destinata unei familii formata din trei membrii.

Repartitia functionala este clasica , cu zona de zi la parter , bucatarie deschisa si spatii de depozitare. La etaj se afla 3 dormitoare  deservite de un dressing si o baie comuna. Arhitectura casei este una moderna , care se integreaza intr-o zona periferica a unui oras de munte.

 

S construit parter            = 75 mp

S construit mansarda      = 100 mp

 S construit desfasurat     = 175 mp

Categorii
Date de contact
0727398387
Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucuresti,
Distribuie