Antess Learning Centre - Cursuri limbi straine Bucuresti

Cursuri limba engleza

...
Cursuri pentru copii

Gradinita si ciclul primar
Folosind metode atractive si potrivite fiecarui copil în parte, învatarea devine o placere. Profesorul centrului Antess este adeptul învatarii individualizate, creativitatii si entuziasmului educativ. Manualele si materialele utilizate în timpul orelor de limba engleza abordeaza cele patru abilitati fundamentale – speaking (vorbire, dialog, joc de rol, descrieri), listening (întelegerea mesajului auzit), reading (citit si întelegerea mesajului scris) si writing (producerea de mesaj scris).
Scopul fiecarei lectii este încurajarea copilului sa se exprime în limba engleza. Astfel, cuvintele sau expresiile noi sunt integrate în propozitii, dialoguri, descrieri si prezentari scurte.

In cadrul Antess, lectiile sunt organizate individual sau în grup (în functie de nevoile si particularitatile fiecarui copil) si se adreseaza copiilor cu vârsta de 5 ani + .

Conform structurii Cambridge Young Learners Exams, etapele de învatare pentru copii sunt –
Starters PreA1 6-8 ani*
Movers A1 8-9 ani*
Flyers A2 9-10 ani*
*grupele de vârsta mentionate sunt orientative. Mai multe informatii aici

În cadrul examenelor de admitere în clasa a V-a cu program intensiv, certificatele Cambridge obtinute în urma examenelor Movers si Flyers pot echivala proba de limba engleza. În acest sens, va rugam sa consultati regulamentul de admitere al scolii/liceului în care copilul dumneavoastra doreste sa studieze.

...
Cursuri pentru liceeni

Anii de liceu aduc spontaneitate, creativitate, maturizare si multe întrebari – Ce îmi doresc? Cine sunt eu cu adevarat? Cum va arata viitorul meu?
Indiferent de drumul pe care vei merge, o limba straina te va ajuta sa studiezi, sa îti faci noi prieteni, sa calatoresti si sa îti construiesti o cariera de succes.
Centrul Antess te ajuta sa înveti limba engleza si sa te pregatesti pentru Bacalaureat si examenele Cambridge.
PET (Preliminary English Test) B1
FCE (First Certificate in English) B2
CAE (Cambridge Advanced Exam) C1
IELTS
Profesorul Antess are o experienta de 10 ani în pregatirea elevilor pentru aceste examene. Asadar, ai de partea ta o echipa de profesionisti!
Manualele folosite apartin editurilor – Cambridge University Press, Macmillan Publishers, Oxford University Press, Hamilton House, Pearson Education.
(trimitere catre https://www.cambridgeenglish.org/exams-and-tests/cefr/)

...
Cursuri pentru adulti

Informatii generale despre cursurile noastre pentru adulti:

Antess organizeaza permanent cursuri de limba engleza generala si limba engleza ocupationala (în functie de necesitatile dumneavoastra). Înainte de inscrierea la curs (individual sau de grup), veti fi evaluat iar profesorul va realiza un plan individualizat de învatare.
Cursurile pentru adulti se bazeaza pe conversatia în limba engleza, pronuntie/accent/intonatie, abordarea gramaticii în situatii de comunicare, întelegerea textului scris si realizarea de text scris.
Cursuri Antess
– Engleza generala
A1/A2 nivel de baza
B1 /B1+  nivel mediu
B2 / B2+  nivel avansat
– Engleza business / Engleza în economie / Engleza în turism si transporturi
– Engleza pentru cadrele medicale
– Engleza pentru ingineri

Manualele folosite apartin editurilor – Cambridge University Press, Macmillan Publishers, Oxford University Press, Hamilton House, Pearson Education.

...
Cursuri pentru firme

Pentru organizarea de cursuri individuale sau de grup, va rugam sa ne contactati la 0767 484 484.
În functie de specificul cursului dorit, vom elabora un plan de învatare pentru angajatii dumneavoastra.