Fisker Alpinisti Utilitari - Bucuresti

Spalare, curatire geamuri si fatade

...
Spalare si curatire geamuri, fatade

Aspectul unei cladiri conteaza foarte mult prentru o prima impresie favorabila. Cu cat ai nevoie sa faci o impresie puternica asupra unui client, cu atat trebuie sa tii cont de modul in care arata cladirea in care va intra. Chiar daca cladirea doar ce s-a terminat de construit, pe geamuri raman urmele montarii si praf care se aduna in timpul constructiei. Spalarea si curatirea geamurilor asigura look-ul complet modern de care ai nevoie pentru a fi in top.

Procedeul si efectele sunt valabile atat pentru cladirile office de birouri cat si pentru cnstructiile personale inalte. Atunci cand vrei sa vinzi o casa, aspectul ei total poate influenta decizia de cumparare. Cu cat este mai curat si mai ingrijit, cu atat sansele de vanzare cresc. Ti-e greu sa ignori procedeul de spalare a geamurilor cand te gandesti cat de putin dureaza si ce imbunatatiri aduce asupra aspectului.

Echipa noastra se deplaseaza in cel mai scurt timp pentru a analiza dimensiunea cladirii si timpul necesar, iar lucrarea propriu-zisa poate incepe de a doua zi. Se evita astfel costurile mari ale unei schele, specialistii nostrii deplasandu-se foarte repede pe toata suprafata cladirii in franghii. Pe langa solutia profesionala de curatat geamuri, aplicam si un tratament special ce asigura o stralucire uniforma si claritate sticlei.

Experienta ne-a demonstrat ca serviciile pe care le oferim se ridica la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, luand in calcul in acelasi timp si timpul impus de catre client.