Alcoplast Euro Group - Tamplarie aluminiu & pvc, Bucuresti

Tamplarie PVC

...
Salamander

Aveti nevoie de tâmplarie personalizata? Tâmplaria Salamander este solutia perfecta pentru dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a va crea tâmplaria asa cum ati visat-o. Aceasta tâmplarie se preteaza atât în zonele rezidentiale, cât si în zonele de business.

Dispune de o paleta larga de culori, astfel cu siguranta va veti putea gasi culoarea dorita care sa se adapteze nevoilor locuintei dumneavoastra oferind spatiului eleganta si stil. De asemenea, daca aveti nevoie de o tâmplarie cu forme neregulate aceasta este solutia salvatoare. Totodata, tâmplaria Salamander se poate accesoriza cu mânere potrivite nevoilor dumneavoastra.

Datorita calitatilor germane recunoscute ale acestei tâmplarii veti putea beneficia de o foarte buna izolare termica, fonica, dar si de un sistem antiefractie si protectie contra incendiilor.

...
Rulouri exterioare

Rulouri suprapuse

Rulourile se monteaza în acelasi timp cu tâmplaria, oferind posibilitatea de mascare completa a carcasei covorului de lamele. Asigura opacitate 100% si un mediu ambiental interior placut.

Rulourile protejeaza împotriva caldurii excesive în sezonul de vara, dar previn pierderile de caldura în sezonul rece. Datorita calitatii superioare a materialului, aceste rulouri ofera si protectie fonica. Sunt, totodata, o forma comoda de a va proteja casa de privirile indiscrete, fiind actionate manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi. 

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare se monteaza pe tâmplaria existenta, au o carcasa eleganta în forma semirotunda sau la unghi de 45 grade. Acestea protejeaza împotriva caldurii excesive în sezonul de vara, dar previn si pierderile de caldura în timpul sezonul rece.Aceasta solutie este recomandata si deoarece ofera protectie în fata intemperiilor meteo, dar au si rol antiefractie.

Rulourile AlcoGroup sunt elegante si pot fi realizate pe diferite nuante de culori. Actionarea lor este foarte usoara, fie manual, prin panglica, snur sau manivela, fie electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

...
Plase Anti-Insecte

Plasele anti insecte asigura un grad ridicat al confortului dumneavoastra protejându-va de toti daunatorii zburatori. Fie ca este vorba de tântari, muste, plosnite de câmp etc., casa dumneavoastra va fi complet protejata împotriva lor. În acelasi timp, plasele permit o ventilare permanenta a camerei.

Datorita versatilitatii modelelor de plase, putea decide care este cea mai elegant model pentru locuinta. Puteti alege din plase anti insecte tip rulou, tip plisse, tip roll-out sau fixe.

Toate modelele sunt realizate din materiale de înalta calitate, durabil în timp si care necesita minim de îngrijire.