Aku Invest - Productie, livrare si montare mobila, Bucuresti

Mobilier Camera Copii

...
Mobilier shabby chic pentru camera fete

Mobilier alb pentru dormitorul copiilor. Stilul folosit in realizare este supranumit shabby chic si este stilul vintage specific parizian: plin de romantism si puritate.Pentru detalii si oferte speciale va rugam sa ne contactati telefonic.

Mobilierul pentru camera fetitei este compus din: - Birou alb cu mici sertare laterale, polite si 3 sertare suspendate; Scaun alb din lemn pentru birou- Dulap pentru haine/Dressing cu 3 serare inferioare si doua usi.- Pat inalt cu tablie si lada pentru depozitare.Patului i s-a adaugat o mica scarita din lemn special pentru fetitele cu varste mai mici.

- Dulap alb, mare cu mai multe incaperi si plite. Dulapul este in continuarea patului - ca solutie pentru depozitarea lucrusoarelor fetitei (care stim ca nu sunt deloc putine)- Toaleta alba, cocheta, cu oglinda si taburet

...
Mobila dormitor baieti

Camera copilului baiat, un loc sacru din casa si ca orice loc pastrat cu sfintenie, trebuie mai mereu curatat temeinic. Asadar va prezentam solutia de mobilier pentru camera unui baiat, mobilier bine organizat, usor de utilizat.

Pentru detalii si oferte speciale va rugam sa ne contactati telefonic.

Mobilier camera copii - baieti format din: Pat copii cu lada pentru depozitareDulap cu polite si sertare in partea inferioara, realizat pentru incadrarea pe colt.Principiul de realizarea a fost rezistenta mobilierului. Decorand o camera pentru copii, mobila pentru copii trebuie sa fie atat sigura cat si rezistenta.

Culori utilizate: bej deschis

Materiale: pal de cea mai buna calitate

Formular de comanda Nume* Mesaj* Telefon* LocalitateEmail*Cod de securitate*   Comanda Campurile notate cu * sunt obligatoriiAlte produse din categoria: Mobilier pentru camera copiilor.Mobilier colorat pentru copii Mobilier camera copii Mobilier bej si albastru pentru copii Mobilier pentru camera baietilor Mobilier shabby chic pentru camera fete Mobilier vesel pentru camera copiilorVezi toate produsele din aceasta categorie