AHR Translations Online

Translatii

...
1. Servicii de interpretariat

Servicii de interpretariat       

AHR TRANSLATIONS va poate facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastra straini, oferindu-va servicii de interpretariat pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, delegatii, negocieri, licitatii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau diverse evenimente sociale.

Oferim servicii de interpretare simultana si consecutiva in mai multe limbi straine, in locatiile cerute de dumneavoastra. Interpretii nostri au cea mai buna pregatire profesionala si sunt specializati in diverse domenii.

Daca ne trimiteti detalii despre evenimentul dumneavoastra (data, locatie, pereche de limbi, numar de interpreti, subiect), va vom putea trimite o oferta detaliata.

 

Interpretariat tehnic sau de tratative comerciale

Se desfasoara la sediul clientului sau in alte locatii si necesita cunostinte de specialitate de natura tehnica sau comerciala dar si abilitati deosebite in a juca rolul unui intermediar lingvistic.  

 

Servicii de stewart, hostess, insotitori pentru targuri, expozitii, excursii pe plan local si national.

...
2. Avantaje competitive intr-un pachet unic

Avantaje competitive intr-un pachet unic

La AHR TRANSLATIONS proiectele dumneavoastra de traduceri vor gasi siguranta pe care ati cautat-o intotdeauna!

Transparenta colaborarii noastre este conferita de un sistem online permanent.

Calitatea traducerii este asigurata de traducatori selectionati, pe baza unei proceduri detaliate, dintre cei mai experimentati pe domeniul proiectului dumneavoastra.

Controlul asupra proiectelor de traduceri il puteti manifesta online prin glosare terminologice. Solicitarea firmei dumneavoastra in traduceri noi o putem satisface la un raport calitate / pret deosebit de corect si atractiv.

Solicitati acum o oferta de pret pe e-mail si va asiguram ca vom raspunde in maxim 24 de ore, la standardele calitative pe care le doriti.

AHR TRANSLATIONS - Tu si colegii tai gasiti aici un partener care va intelege asteptarile si va completeaza linia de business. Managementul superior gaseste la noi un punct de sprijin pentru dialogul de nivel inalt precum si pentru propagarea procedurilor de lucru in cadrul filialelor.

Categorii
Date de contact
0748938987; 0763195439; 0731010801
Distribuie