AdSem - Agentie de Marketing Online Bucuresti

PPC

...
PROMOVARE GOOGLE ADS

Google Ads este o platforma de promovare online prin intermediul sistemului de PPC (pay-per-click) ce permite persoanelor care si-au facut cont, sa îsi afiseze serviciile sau produsele din propriul site printr-o reclama în prima parte a paginilor Google. Acest mecanism este eficient, deoarece vei cheltui bani doar când un utilizator va da click pe reclame Google, semnalizate prin simbolul de tip text ,,Anunt” sau ,,Ad”.
 
 
Cum te ajuta campaniile Google AdWords sa îti promovezi eficient afacerea?
În functie de specificul afacerii si de ceea ce doresti sa promovezi la un anumit moment, produse sau servicii, cu ajutorul unor campanii si a diferitelor tipuri de reclame Google, acestea vor ajunge la publicul tau tinta fix în momentul în care cauta în bara motorului de cautare sau pe website-urile partenerilor din reteaua de cautare. Te întrebi daca o sa performezi prin reclame Google? Printr-o strategie de campanii atent creata, targetare riguroasa, optimizare constanta si obtinerea unor scoruri de calitate ridicate, este posibil. Vei plati doar atunci când utilizatorii dau clic pe anuntul tau, fara sa irosesti bugetul inutil.

Cu ajutorul acestor campanii poti targeta diferite categorii de utilizatorii, pe baza datelor demografice, a intereselor si a comportamentelor acestora. Mai mult, o astfel de strategie, îti pune la dispozitie diverse tipuri de segmente de public prestabilite, precum cele de tip In-Market (utilizatori care au manifestat interes pentru produse sau servicii asemanatoare cu cele pe care afacerea ta le are), Similar (persoane similare cu cele care au realizat anumite actiuni pe site), Affinity (persoane cu diverse pasiuni, hobby-uri pe care le-au manifestat de-a lungul timpului prin intermediul cautarilor pe care le-au realizat în motorul de cautare Google. Indiferent de obiectul ales, o strategie Google Adwords poate genera rezultatele de care afacerea ta are nevoie prin reclame relevante.

 

...
Promovare Facebook Ads

Prin Facebook Ads poti face promovare pay-per-click în Facebook si Instagram
Cine nu are un cont de Facebook în zilele noastre? Cu siguranta sunt si oameni ce nu îsi doresc sa fie prezenti în mediul online, dar marea majoritate a oamenilor activi se afla pe aceasta platforma de socializare.

Companiile au înteles rapid ca publicul lor tinta este prezent aici si astfel se pot folosi de platformele de socializare precum Facebook si Instagram pentru a îsi prezenta rapid si usor produsele sau serviciile oferite în fata unui public foarte larg.

Cu ajutorul unui buget bine stabilit conform obiectivelor tale, ai posibilitatea de a targeta tintit exact segmentul de public care ar putea fi interesat de produsele sau serviciile pe care business-ul tau le ofera.
 
 
Pentru a-ti putea dezvolta afacerea si în mediul Online este nevoie sa ai o vizibilitate crescuta si o identitate proprie a afacerii. Cum poti face acest lucru cât mai eficient? Prin promovare pe Facebook. Pe Facebook sunt aproximativ doua miliarde de utilizatori activi lunar. O data ce optezi pentru promovarea pe Facebook, vei putea targeta direct persoane care au manifestat interes pentru produse sau servicii similare cu ale tale. 

Cu ajutorul acestor campanii Facebook, poti targeta diferite categorii de utilizatorii, pe baza datelor demografice, a intereselor, a comportamentelor acestora, etc. Poti utiliza si targetarea în functie de locatie sau limba vorbita. Promovarea pe Facebook este o optiune ideala pentru a-ti creste afacerea, fie ca vorbim despre vânzare de produse sau servicii. Indiferent de obiectivul ales: Awareness, Consideration sau Conversion, promovarea pe Facebook poate genera rezultatele pe care ti le doresti.

Poti realiza campanii Facebook pentru fiecare obiectiv. Spre exemplu, daca vrei sa sporesti traficul pe site, poti realiza campanii Facebook Ads cu obiectivul „Trafic”.

Categorii
Date de contact
0720822711
Str. Agricultori, nr. 87, Sector 2, Bucuresti
Distribuie