Academia Britanica de Afaceri si Comunicare - cursuri marketing, management online

Cursuri online

...
Curs Resurse Umane

Curs Resurse Umane - cu simulare departament resurse umane. Formare completa in resurse umane - se lucreaza cu studii de cazuri reale din Romania si se invata practic cum se face in realitate. Efectiv, se simuleaza un Departament de Resurse Umane unde dumneavoastra invatati sa realizati activitatile uzuale din practica de resurse umane.Asa cum veti putea observa si din programa detaliata a cursului, cursul oferit de Academia Britanica de Afaceri si Comunicare este printre putinele cursuri care asigura de la bun inceput o formare completa in resurse umane si toate unitatile de competente in domeniul resurselor umane.Acest lucru inseamna ca, in urma absolvirii cursului, primiti certificare pentru urmatoarele posturi:

 333304 - INSPECTOR RESURSE UMANE / REFERENT RESURSE UMANE242314 - ASISTENT / SPECIALIST RESURSE UMANE121205 - SEF SERVICIU RESURSE UMANE / HR EXECUTIVE121207 - MANAGER RESURSE UMANE

De ce sa urmati 3 cursuri diferite pentru posturile de mai sus cand puteti urma un singur curs complet?

IMPORTANT: Cursul se desfasoara integral ONLINE, inclusiv examinarea finala.Programul este 100% FLEXIBIL - NU ESTE NEVOIE SA FITI ONLINE LA O ANUMITA ORA ca in cazul altor cursuri.Cursul oferit de Academia Britanica de Afaceri si Comunicare se numeste Managementul Resurselor Umane si este un curs complet care ofera certificare pe toate posturile de mai sus, nu doar pentru un singur post.

...
Curs Advertising - Publicitate si Promovare

Cursul prezinta în detaliu formele de promovare existente si pune accent pe realizarea planului de promovare si a campaniei publicitare. De asemenea, sunt oferite informatii despre modul în care sunt stabilite obiectivele campaniei, desfasurarea campaniei de promovare si metodele de analiza a rezultatelor.La sfârsitul cursului absolventii vor sti sa conceapa si sa realizeze o campanie de promovare, indiferent de domeniul de activitate. 

Adresabilitate:Cursul se adreseaza persoanelor care au cunostinte nivel începator în domeniu. 

Programa:

1. Activitatea de publicitate2. Promovarea. Importanta promovarii3. Evaluarea obiectivelor publicitatii4. Targetarea pietei si profilul consumatorului5. Concepte si instrumente de marketing in publicitate6. Planificarea bugetului de promovare si a timpului7. Evaluarea eficientei publicitatii8. Agentiile de publicitate si difuzarea campaniilor9. Alte forme de promovare: marca, brandul ...10. Publicitatea pe internet

...
Curs Management, online

Curs Management - invatam tehnicile moderne de management utilizate de cei mai buni profesionisti in management. La Curs Management lucram practic cu simulari de cazuri reale din Romania. Competente manageriale cu know-how britanic si Certificare Europeana pentru postul de Manager. Ca manageri sau viitori manageri, cu totii ne dorim sa avem timpul necesar sa realizam tot ceea ce ne propunem, sa luam cele mai inspirate decizii si sa obtinem cele mai bune rezultate de la oamenii cu care lucram.

La cursul de Management aflam cum putem face asta.

Incepem prin a ne identifica propriul stil de management, aflam cum putem sa ne optimizam stilul de management si care sunt metodele pentru a fi mai eficienti si pentru a avea cele mai bune rezultate.

Este important sa mentionam ca pentru cursul de Management am apelat la experienta unui panel-group format din manageri experimentati, de la proprietari de afaceri la directori executivi din companii multinationale renumite pentru a afla care sunt abilitatile si cunostintele necesare si cerute in mod real de companii de la orice aspirant la postul de manager, indiferent de nivel.

La cursul de Management vom invata toti cei 5 piloni esentiali ai managementului si vom sti cum sa excelam la fiecare dintre ei:

1. Decizii - cum sa luati cele mai bune decizii si sa analizati toti factorii care pot influenta o decizie2. Obiective & Control - cum sa aplicati strategiile de management pentru a atinge obiectivele si targeturile stabilite3. Schimbarea - cum sa implementati si sa gestionati fara stres managementul schimbarii in organizatie4. Planificarea si Organizarea - cum sa concepeti o planificare eficienta pentru toti angajatii si care sa dea rezultate de fiecare data.5. Conflicte & Comunicare - vom invata cum se pot media conflictele aparute intre angajati sau intre angajati si conducere.

...
Curs Leadership

Curs Leadership - este unul dintre cele mai complete si consistente cursuri din domeniul leadership-ului, unde invatam practic cum sa ne dezvoltam abilitatile de leader si puterea de influentare.

In prima parte a cursului de Leadership se pune accent pe calitatile leaderului, sunt prezentate abilitatile pe care trebuie sa le dezvolte si apoi cum sa rezolve cu succes situatii dificile aparute in firma.

In partea a doua parte a cursului punem accent pe comunicarea organizationala, intelegem relatiile de putere si subordonare, cum poate fi influentat comportamentul angajatilor si apoi cum lucreaza mai eficient un leader cu echipele din firma.

Va propunem un curs complet, cu exemple practice, realizat intr-o maniera accesibila si usor de inteles, care are ca scop formarea abilitatilor necesare oricarui leader de succes.

...
Curs Marketing, Online

Curs Marketing - vom putea intelege în detaliu cum sa realizam activitatea de marketing din cadrul unei firme, vom intelege cum functioneaza piata, concurenta si de ce este atat de important marketingul de produs.Vom sti sa stabilim strategiile de pret si distributie si cum sa realizam campania de promovare. La finalul cursului lucram cu planul de marketing care este si cel mai important instrument de marketing.Punem un accent deosebit pe partea de promovare si pe strategiile de marketing pentru cresterea vanzarilor din firma.

Programa Curs Marketing - pe scurt:1. Cum sa intelegem Marketingul2. Mediul de marketing din organizatie3. Concurentîn marketing4. Cererea si Oferta in Marketing5. Mixul de marketing I - Marketingul de Produs si Politicile de Pret6. Mixul de marketing II - Canalele de Distributie si Promovarea7. Cercetarea Pietei8. Segmentarea Pietei9. Marketingul Serviciilor10. Planul de Marketing

Categorii
Date de contact
0310800538; 0720055338
str. F. Eternitate 10, , Iasi, judetul Iasi
Distribuie