Absolute Pro Training - Cursuri online

Cursuri contabilitate

...
Contabilitate primara

 Acest curs este primul pe care ar trebui sa-l urmati daca doriti sa profesati in domeniul contabil. Cursul este preponderent practic si trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile. Este un curs cu aplicabilitate imediata, la care se utilizeaza un soft dedicat contabilitatii primare. Fiecare cursant va avea calculator propriu si va primi suport de curs GRATUIT.
In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:

  • veti invata sa interpretati corect baza legala privitoare la documentele contabile
  • veti intelege modul de efectuare a analizei contabile, cunoscand astfel efectul operatiilor asupra patrimoniului companiei
  • veti sti sa utilizati un soft pentru generarea documentelor contabile
  • veti sti sa depistati si sa corectati erorile din documentele contabile
  • veti primi solutiile potrivite la problemele intampinate in practica de zi cu zi de la un specialist in domeniu

...
Contabilitate financiara

  Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in contabilitate si trateaza contabilitatea financiara, intocmirea declaratiilor fiscale, intocmirea balantei de verificare, intocmirea bilantului contabil precum si utilizarea unui soft specific de contabilitate.
   Cursul este preponderent practic, cu aplicabilitate imediata 
si are ca scop prezentarea operatiunilor contabile curente intalnite intr-o societate comerciala. Pentru a urma acest curs sunt necesare notiuni de Contabilitate primara (documente contabile: utilizarea acestora si baza legala). Puteti sustine o pre-testare on-line GRATUITA, pentru a va putea incadra intr-o grupa corespunzatoare nivelului dvs. de cunostinte.

...
Contabilitate informatizata

   Acest curs urmareste aprofundarea contabilitatii financiare, constand 100% in exemple practice, aplicabile in situatii concrete intalnite in contabilitatea societatilor comerciale.
   Cursantii primesc o monografie contabila complexa (care cuprinde descrierea operatiunilor si documentele primare aferente), urmand sa genereze note contabile corespunzatoare, care se introduc intr-un software specific de contabilitate; datele introduse vor fi prelucrate si vor avea ca rezultat final balanta, bilantul si declaratiile fiscale (se utilizeaza calculatorul pe toata durata cursului).

...
Fiscalitate

  Cursul de Fiscalitate îsi propune sa sprijine participantii în dobândirea unor notiuni practice specifice domeniului TVA, impozitului pe profit, impozitului pe veniturile nerezidentilor. Pentru a urma acest curs sunt necesare notiuni de Contabilitate financiara.
   Este un curs interactiv, in care cunostintele teoretice sunt aprofundate prin exemple de calcul si studii de caz.
In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:

  • veti invata sa interpretati corect prevederile legislative privitoare la TVA, impozit pe profit si impozitul pe veniturile realizate de nerezidenti din Romania.
  • veti afla ultimele noutati legislative si modul in care acestea afecteaza fiscalitatea companiei
  • veti primi raspunsuri de la un consultant fiscal cu experienta relevanta in domeniul fiscal si contabil