Prodent Care-clinica stomatologica- Bucuresti

Servicii stomatologice

Activitatea clinicii stomatologice Prodentcare cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica , ortodontie, chirurgie oro-dentara , implantologie dentara , protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Echipa Prodentcare este formata din medici specialisti stomatologi cu o inalta pregatire, competenti si entuziasti, medici tineri, dar cu o experienta solida in practica medicala stomatologica.

Obiectivul principal al echipei de medici este asigurarea unui status dentar perfect, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar clinica noastra dispune de materialele si aparatura adecvata si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice cat si la pacientii adulti prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724873551
Calea Rahovei, nr. 251-253, sector 5,
Distribuie