Prime Dent - Clinica stomatologica Bucuresti

Protetica dentara

Ramura stomatologica rezervata proteticii dentare este esentiala pentru toate centrele stomatologice, clinica PRIME DENT din Bucuresti reunind doctori specializati în diferite arii, inclusiv protetica dentara. Scopul proteticii de a restabili integritatea dentara (alterata fie de leziuni sau de degradari) a ramas acelasi, dar tehnologia folosita pentru tratamentele protetice a avansat considerabil.

Ce este protetica dentara?

Protetica dentara este acea specializare a stomatologiei care are în vedere reconstructia dentitiei pacientului pentru a-i oferi un zâmbet echilibrat, estetic si functional. Pornind de la cerintele si nevoile pacientului atât la nivel estetic cât si la nivel functional, specialistii PRIME DENT vor realiza un plan de tratament personalizat.

Protetica poate implica urmatoarele functii în operatia de reconstructie oro-dento-faciala: sunetele din timpul vorbirii, masticatia precum si protejarea maxilo-faciala de efectele bruxismului (scrâsnitul din dinti). Prin urmare, protetica dentara îndeplineste un rol complementar si interdisciplinar în medicina dentara.

Galerie foto
  • ...