Allmetal Industries- Porti,garduri, mobilier, balustrade, scari din fier forjat, Bucuresti

Balustrade din aluminiu

Balustradele din aluminiu  sunt oferite intr-o bogata gama de modele, care mai de care mai interesante din punct de vedere al formelor pe care acestea le iau. Balustradele din aluminiu pot fi comandate la cererea potentialilor clienti in trei variante: inox, argintiu cromat si galben aurit.

Balustradele din aluminiu sunt diverse, executate cu barele montantilor si mana curenta din o nunta anumita si accesorii intr-o coloristica aparte, sau cu mana curenta din lemn de fag, brad sau stejar. Balustradele din aluminiu se prezinta intr-o paleta larga in magazinele de profil, fiind concepute si mulate oricaror optiuni de proiect. Balustradele din aluminiu insumeaza cele mai riguroase standarde de durabilitate si estetica.

Balustradele din aluminiu reprezinta cea mai buna alternativa la constructiile speciale, atipice. Balustradele din aluminiu confera spatiului in care se afla, un grad de rezistenta ridicat. Vopsirea balustradelor din aluminiu se efectueaza in camp electrostatic, putandu-se executa intr-o mare de culori. Balustradele din aluminiu reprezinta accesoriile care populeaza locuintele celor care doresc sa aduca in spatiul lor elemente de o deosebita consistenta arhitecturala. Fiecare tip de scara este deosebit in felul sau, fiecare descriind o linie personala de incadrare in locul existential.

Galerie foto
  • ...