Cresa Prichindel 1 Voluntari

Despre noi

Cresa Prichindel este locul în care copiii îsi dezvolta limbajul cu ajutorul lumii de basm, cu ajutorul povestilor si poeziilor care introduc copiii în universul creativitatii si al imaginatiei.

 
Copiii sunt condusi cu pricepere în universul matematicii si întelegerii naturii, cu ajutorul jocurilor didactice si a materialelor potrivite pentru dezvoltarea abilitatilor si a competentelor.

 
Cei mici învata sa relationeze unii cu ceilalti si cu adultii, informatiile primite vor fi asimilate într-un mod practic: experimentând, vizualizând; aceste actiuni vor dezvolta dorinta de a-si construi propria personalitate.

 
Joaca inteligenta reprezinta esenta abordarii noastre. Îi învatam pe cei mici sa se bucure de fiecare moment de joaca si sa se joace la fiecare pas al învatarii. Vrem sa le aratam ce înseamna sa gândesti singur, sa asculti, sa înveti, sa aplici, sa cunosti, sa explorezi, sa ai încredere în tine. Atentia noastra nu e îndreptata exclusiv asupra nivelului cognitiv al învatarii, ci si asupra celui emotional – ne concentram si pe abilitatile de învatare, pe comunicare si relationare, pe empatie si inteligenta emotionala.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0756031223
Str. Neajlov,, nr. 56, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie